Νίκησε στο θρίλερ του μικρού τελικού η Γαλλία

Η Γαλλία είναι η ομάδα που κατέκτησε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, έπειτα από την νίκη της στο μικρό τελικό της διοργάνωσης επί της Αυστραλίας με 67-59.

Η αναμέτρηση δεν ήταν ιδιαίτερα θεαματική, αλλά οι δύο ομάδες πρόσφεραν έναν αγώνα που σημαδεύτηκε από τις εναλλαγές στο σκορ και τους Αυστραλούς να παλεύουν μέχρι τέλους άλλη μία έκπληξη στο φετινό τουρνουά.

Οι «τρικολόρ», μάλιστα, χρειάστηκε να υπερβούν εαυτούς για να μπορέσουν να καταφέρουν τελικά να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη, αφού βρέθηκαν με δεκαπέντε πόντους πίσω στο σκορ και κάπου εκεί μίλησε η εμπειρία των Αλμπισί και Ντε Κολό που έδωσαν πολύτιμες λύσεις στην ομάδα τους.

Κορυφαίος για τους Γάλλους ήταν ο νέος αστέρας της Φενέρμπαχτσέ, καθώς πέτυχε 19 πόντους, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα σε 23:37 και αναδείχθηκε μάλιστα MVP του μικρού τελικού. Στο πλευρό του Ντε Κολό ήταν ο Φουρνιέ με 16 πόντους (5 ριμπάουντ) και εκεί που έπρεπε έδωσε το «παρών» ο Αλμπισί με τα τρίποντά του (3 στα 4 με 9 πόντους στο σύνολο).

Από την πλευρά των «καγκουρό» εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο Τζόε Ινγκλς με 17 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 34:15. Εκείνος που προσπάθησε να βοηθήσει την Αυστραλία να φτάσει στο τρίτο σκαλί του βάθρου ήταν ο Πάτι Μιλς με 15 πόντους (1 ριμπάουντ και 2 ασίστ).

Το Δεκάλεπτα: 11-16, 21-30, 42-46, 67-59
 
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)