Αντετοκούνμπο: Οι καλές ομάδες δεν επιτρέπουν να τους γυρίζουν ματς 21 πόντων

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε μία γεμάτη στατιστικά βραδιά και μερικές εντυπωσιακές στιγμές απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 29 πόντους, 17 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 κοψίματα και 8 λάθη σε 37 λεπτά συμμετοχής. Το χειρότερο ωστόσο ήταν ότι αποβλήθηκε στο ξεκίνημα της παράτασης με 6 φάουλ (όπως και στην πρεμιέρα κόντρα στους Ρόκετς), με το Μιλγουόκι να μην καταφέρνει ποτέ να βρει λύσεις και να χανει με 126-131 στην παράταση.

Ο "Greek Freak" ήταν απογοητευμένος από το γεγονός ότι οι Μπακς βρέθηκαν μπροστά με 21 πόντους και όμως επέτρεψαν στους αντιπάλους του να επιστρέψουν και στο τέλος να φύγουν θριαμβευτές. Μάλιστα, η ομάδα της Φλόριντα έπαιζε χωρίς τον αστέρα της, Τζίμι Μπάτλερ, παρ' όλα αυτά κατάφερε να πάρει το παιχνίδι.

"Ήμασταν μπροστά με 21 πόντους και τους επιτρέψαμε να γυρίσουν το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε να συμβαίνει αυτό, οι καλές ομάδες δεν το κάνουν αυτό. Θα μάθουμε απ' αυτή την ήττα, εννοείται ότι δεν έχει τελειώσει η σεζόν, μαθαίνει ο ένας το παιχνίδι του άλλου και δημιουργούμε τη χημεία μας. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε", είπε αρχικα ο Αντετοκούνμπο.

Όταν ρωτήθηκε για τα πολλά χαμένα μακρινά σουτ και αν ήταν λάθος αυτό, ο ίδιος ήταν κάθετος: "Όχι, πρέπει να συνεχίσουμε να σουτάρουμε. Δεν έχει σημασία ποσα θα χάσουμε, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε. Αν δεν σουτάρουμε, δεν θα έχουμε ευκαιρία να ευστοχήσουμε".

Μεταξύ άλλων, εγκωμίασε τους Χιτ, λέγοντας πως έχουν πολύ καλή ομάδα, ειδικά στο κομμάτι της άμυνας, ενώ για το γεγονός ότι αποβλήθηκε ξανα με έξι φάουλ, αυτή την φορα στην παράταση, τόνισε πως "με εκνευρίζει που δεν βρίσκομαι στο παρκε για να βοηθάω την ομάδα μου είτε κάνοντας ένα κόψιμο, είτε παίρνοντας ένα ριμπάουντ είτε κάνοντας μια πάσα".

AP Photo/Aaron Gash

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)