Σαρωτικές αλλαγές στον Εξάστερο, όνομα-έκπληξη για αντι-Πιτίνο

Ολος ο κόσμος ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος είναι αιχμάλωτο του κορωνοϊού και ένα από τα πράγματα που έχει μπει στην άκρη είναι και ο αθλητισμός. 

Παρόλα αυτά δεν έχει βαλτώσει εντελώς η κατάσταση και αυτό το είδαμε και με τον Ρικ Πιτίνο, ο οποίος συμφώνησε με το πανεπιστήμιο Αϊόνα. Στον Παναθηναϊκό δεν στεναχωρήθηκαν, αφού έβλεπαν ότι τα πράγματα με τον Αμερικάνο προπονητή πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο. Ετσι τους ήρθε κουτί η συμφωνία του 68χρονου προπονητή με το αμερικάνικο κολλέγιο.

Πλέον όλοι αυτό που ρωτάνε είναι ποιος θα αποτελέσει τον διάδοχο του Πιτίνο. Όχι την τρέχουσα χρονιά, αν συνεχιστεί, αλλά την επόμενη.

Ο Γιαννακόπουλος θα ήθελε έναν εκ των Ομπράντοβιτς, Ιτούδη ή Γιασικεβίτσιους, αλλά κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο. Επομένως, θα πρέπει να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ είναι μία από αυτές που ταιριάζει και η οποία παράλληλα θα ικανοποιήσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Εχουν γίνει κατά το παρελθόν προσπάθειες για τον Σέρβο προπονητή, που τώρα είναι στο σταφ των Σακραμέντο Κινγκς. Δεν έχουν στεφθεί, όμως, με επιτυχία.

Ο Γιαννακόπουλος, πάντως, είναι ένας από τους ανθρώπους που τους αρέσει να πρωτοτυπούν. Αυτός ήταν που έφερε Αμερικάνο προπονητή (Πιτίνο), αυτός ήταν που είχε προτείνει στον Γιασικεβίτσιους να αναλάβει όχι πέρυσι ή πρόπερσι, αλλά το 2014. Όταν ο Σάρας έκανε, δηλαδή, τα πρώτα του προπονητικά βήματα.

Κάτι που σημαίνει ότι π.χ. δεν πρέπει να αποκλείσουμε να προτείνει στον Μάικ Μπατίστ το "τιμόνι" του Εξάστερου. Ο Μπατίστ είναι στο ΝΒΑ και βοηθός στους Ορλάντο Μάτζικ. Δεν έχει διατελέσει κάπου χεντ-κόουτς. Δεν αποκλείεται, όμως, το αφεντικό του Παναθηναϊκού να του το προτείνει. Ποτέ δεν ξέρεις.

Σίγουρα, πάντως, το καλοκαίρι που έρχεται, θα είναι "καυτό" για τον Παναθηναϊκό, αφού θα υπάρξουν και πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Θα φύγουν τουλάχιστον οι μισοί παίκτες από το τωρινό έμψυχο δυναμικό. Και κυρίως οι περισσότεροι ξένοι.

Πηγή:sportdog.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)