Έσκασε στα γέλια ο Λεμπρόν-«Ο Μπέβερλι έχει… θέματα»

Την πιο απολαυστική στιγμή στη media day των Λέικερς χάρισε ο Λεμπρόν Τζέιμς. Ο Κρις Χέινς ενημέρωσε τον 37χρονο σούπερ σταρ πως όταν ρώτησε τον Πατ Μπέβερλι ποιο είναι το αγαπημένο highlight από την καριέρα του «βασιλιά» η απάντηση που έδωσε ήταν «η τάπα που του είχα κάνει».

Ο Λεμπρόν έσκασε στα γέλια ακούγοντας την απάντηση του νέου του συμπαίκτη (και άλλοτε άσου του Ολυμπιακού) και σχολίασε με χιούμορ: «Τι πρόβλημα έχει ο Πατ, ρε φίλε; Έχει πρόβλημα, ο τύπος έχει θέματα. Τώρα έχω τρεις τέτοιους, τον Πατ, τον Ναν και τον Ντέιβις».

Όσο για την επέκταση του συμβολαίου του ως το 2025, είπε: «Ήρθα εδώ γιατί πιστεύω στην ομάδα και είμαι ακόμη εδώ. Είναι τόσο απλό. Είμαι αφοσιωμένος στους Λέικερς για όσο έχω συμβόλαιο εδώ».

Τέλος, για την πολύ ρεαλιστική πιθανότητα να γίνει φέτος πρώτος σκόρερ στο ΝΒΑ ξεπερνώντας τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (ο Λεμπρόν έχει ως τώρα 37.062 πόντους και ο Καρίμ 38.387) είπε: «Το να ξέρω ότι είμαι πολύ κοντά σε αυτό το ρεκόρ με κρατά ταπεινό, είμαι πολύ οκ με αυτό. Ξέρω πως ο Καρίμ έχει ορισμένες διαφωνίες μαζί μου αλλά το να με συγκρίνουν με έναν τέτοιο παίκτη που φόρεσε αυτή τη φανέλα των Λέικερς και ήταν μέλος του οργανισμού είναι τρομερό για εμένα. Να είμαι στην ίδια συζήτηση με τον Καρίμ. Μένω ταπεινός και θυμάμαι από το που ξεκίνησα και τον λιγοστό εξοπλισμό που είχα. Όταν έρθει η ώρα δεν θα μου βάλω πίεση. Αν είναι εδώ η οικογένειά μου, αυτό θα είναι το πιο σημαντικό».

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)