«Δεν κυριάρχησε κατά κράτος ο Απόλλωνας στο ντέρμπι»

Την άποψη πως ο Απόλλωνας δεν κυριάρχησε κατά κράτος αν λάβουμε υπόψην μας τα στατιστικά, εξέφρασε η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου.

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 επισήμανε πως κάποια στιγμή θα ερχόταν η ήττα ωστόσο τόσο ο προπονητής όσο και οι παίχτες πρέπει να προβληματιστούν και να διορθώσουν πράγματα ενόψει της συνέχειας.

Οι δηλώσεις της:

Για το ντέρμπι: «Μας στεναχωρεί ιδιαίτερα το αποτέλεσμα αυτό αλλά είχαμε απέναντι μας μια ισχυρή και δεμένη ομάδα. Δεν είναι δικαιολογίες, δεν παρουσιαστήκαμε καλοί όσο σε άλλα παιχνίδια. Θα πρέπει να μας προβληματίσει για να βελτιωθούμε». 

«Αρχικά η ΑΕΛ θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά και αν έμπαινε το γκολ στα πρώτα λεπτά ίσως η εξέλιξη του αγώνα να ήταν πολύ διαφορετική. Με βάση τα στατιστικά δεν κυριάρχησε κατά κράτος ο Απόλλωνας. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και στο πέναλτι. Είναι δουλειά και του προπονητή να δει τι ακριβώς πήγε λάθος, υπάρχει ο χρόνος στην διακοπή να βρούμε το πρόβλημα και να το λύσουμε. Υπάρχουν και οι κακές στιγμές. Πρέπει να υπάρξει κατανόηση και από τον κόσμο. Έτσι και αλλιώς κάποτε θα ερχόταν η ήττα».

Η συνέχεια: «Για την ώρα θα ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές και από Τετάρτη θα αρχίσει ξανά η προετοιμασία. Αγωνιστικά δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα. Θα απουσιάζουν οι διεθνείς. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τους ποδοσφαιριστές στις Εθνικές ομάδες γιατί είναι αρκετοί αυτοί».

Δειτε Επισης

Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»