Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Δυσκολεύονται να μπουν ενδεκάδα, χάθηκε ένας Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης...»

  12/06/2019 16:16
«Δυσκολεύονται να μπουν ενδεκάδα, χάθηκε ένας Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης...»

«Δυσκολεύονται να μπουν ενδεκάδα, χάθηκε ένας Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης...»

  12/06/2019 16:16

Το δικό του μήνυμα για τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας στέλνει ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Τσόκκος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού. 

«Λύσεις υπάρχουν, για μια χώρα με τόσο μικρό πληθυσμό έχουμε πολύ δύσκαμπτο πλαίσιο και κανόνες, εμείς έχουμε μικρότερο pool of talent και εδώ το προστατεύουν μεγάλες χώρες 40-60 εκατομμυρίων», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσόκκος. 

Αναλυτικά:

Πάλεψε και τα 2 παιχνίδια η Εθνική, μπορούν καλύτερα. 'Ισως πιο σημαντικό από τους πίνακες με τα πέναλτι, τις κίτρινες και τις κόκκινες, που είναι trendy, να υπάρχει πίνακας κάθε εβδομάδα με τα λεπτά των νεαρών Κύπριων και εκτός από τα προστίματα, ένας Κύπριος κάτω των 21-22, από τις ακαδημίες, να είναι αναγκαστικό στην ενδεκάδα, (η πρώτη ομάδα με τους Κύπριους σε λεπτά να παίρνει περισσότερα από τους άλλους, το Κύπελλο να παίζεται με 3-4 Κύπριους κλπ). Λύσεις υπάρχουν, για μια χώρα με τόσο μικρό πληθυσμό έχουμε πολύ δύσκαμπτο πλαίσιο και κανόνες, εμείς έχουμε μικρότερο pool of talent και εδώ το προστατεύουν μεγάλες χώρες 40-60 εκατομμυρίων. Δυσκολεύονται να μπουν ενδεκάδα πλέον, γίνονται 23-25 με λιγοστές παραστάσεις, εμπειρίες, απογοητεύσεις και μεταξύ 18-23 κάπου χάθηκε ένας Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης,  Λαίφης, Γιασεμάκης την τελευταία δεκαετία...

Ισλανδία (των 338.000)-Τουρκία 2-1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας