Μαθαίνουν αντιπάλους οι ευρωπαίοι-Πότε αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους

Στις 18 και 19 Ιουνίου θα μάθουν τους πρώτους τους αντιπάλους για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της περιόδου 2019-2020 οι κυπριακές ομάδες.
 
Η κλήρωση του πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ θα λάβει χώρα την Τετάρτη 19 Ιουνίου στη Νιόν της Ελβετίας στις 13:00 το μεσημέρι ώρα Κύπρου. Την προηγούμενη ημέρα (18/06, 15:30) θα γίνει η κλήρωση για τον α' προκριματικό γύρο, στον οποίο δεν συμμετέχουν οι γαλαζοκίτρινοι όμως ενδεχομένως από εκεί να προκύψει ο αντίπαλός τους για την επόμενη φάση.
 
Την Τετάρτη θα μάθει αντίπαλο και η κυπελλούχος ΑΕΛ, μιας και στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το β' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Όσον αφορά την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα θα γνωρίζουν τους πρώτους τους αντιπάλους μια μέρα νωρίτερα, αφού η κλήρωσή τους θα γίνει την Τρίτη 18 Ιουνίου στις 16:30 ώρα Κύπρου. Οι δύο ομάδες την Τετάρτη θα μάθουν και το δεύτερο υποψήφιο αντίπαλό τους εφόσον περάσουν το πρώτο εμπόδιο και λάβουν μέρος στο β' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Πότε θα δώσουν τους πρώτους αγώνες
Ο ΑΠΟΕΛ αρχίζει την προσπάθειά του από τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στις 23 ή 24 Ιουλίου. Από τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ αρχίζει τις υποχρεώσεις της η ΑΕΛ ως κάτοχος του κυπέλλου και θα δώσει τον πρώτο της αγώνα στις 25 Ιουλίου.
 
Δύο εβδομάδες νωρίτερα, στις 11 Ιουλίου, θα αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους η ΑΕΚ και ο Απόλλωνας, που συμμετέχουν στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Να σημειωθεί πως ​οι ομάδες που αποκλείονται από τον πρώτο μέχρι τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία, αφού θα συνεχίζουν στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια