Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Μαθαίνουν αντιπάλους οι ευρωπαίοι-Πότε αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους

  17/06/2019 15:05
Μαθαίνουν αντιπάλους οι ευρωπαίοι-Πότε αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους
Πότε θα γίνουν οι κληρώσεις και όλα τα δεδομένα ενόψει της γνωστοποίησης των πρώτων αντιπάλων των κυπριακών ομάδων

Μαθαίνουν αντιπάλους οι ευρωπαίοι-Πότε αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους

  17/06/2019 15:05
Στις 18 και 19 Ιουνίου θα μάθουν τους πρώτους τους αντιπάλους για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της περιόδου 2019-2020 οι κυπριακές ομάδες.
 
Η κλήρωση του πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ θα λάβει χώρα την Τετάρτη 19 Ιουνίου στη Νιόν της Ελβετίας στις 13:00 το μεσημέρι ώρα Κύπρου. Την προηγούμενη ημέρα (18/06, 15:30) θα γίνει η κλήρωση για τον α' προκριματικό γύρο, στον οποίο δεν συμμετέχουν οι γαλαζοκίτρινοι όμως ενδεχομένως από εκεί να προκύψει ο αντίπαλός τους για την επόμενη φάση.
 
Την Τετάρτη θα μάθει αντίπαλο και η κυπελλούχος ΑΕΛ, μιας και στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το β' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Όσον αφορά την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα θα γνωρίζουν τους πρώτους τους αντιπάλους μια μέρα νωρίτερα, αφού η κλήρωσή τους θα γίνει την Τρίτη 18 Ιουνίου στις 16:30 ώρα Κύπρου. Οι δύο ομάδες την Τετάρτη θα μάθουν και το δεύτερο υποψήφιο αντίπαλό τους εφόσον περάσουν το πρώτο εμπόδιο και λάβουν μέρος στο β' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Πότε θα δώσουν τους πρώτους αγώνες
Ο ΑΠΟΕΛ αρχίζει την προσπάθειά του από τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στις 23 ή 24 Ιουλίου. Από τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ αρχίζει τις υποχρεώσεις της η ΑΕΛ ως κάτοχος του κυπέλλου και θα δώσει τον πρώτο της αγώνα στις 25 Ιουλίου.
 
Δύο εβδομάδες νωρίτερα, στις 11 Ιουλίου, θα αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους η ΑΕΚ και ο Απόλλωνας, που συμμετέχουν στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Να σημειωθεί πως ​οι ομάδες που αποκλείονται από τον πρώτο μέχρι τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία, αφού θα συνεχίζουν στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας