Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Ανάλυση μεταγραφής Χαλένιους με φόντο την τουρκική σημαία στον Πενταδάχτυλο

  17/06/2019 18:02
Ανάλυση μεταγραφής Χαλένιους με φόντο την τουρκική σημαία στον Πενταδάχτυλο
H σουηδική ιστοσελίδα κάνει πλήρης ανάλυση των δεδομένων στον ΑΠΟΕΛ: Ιστορία, προπονητικό κέντρο, προπονητής, προηγούμενοι επιθετικοί και κατάσταση στο νησί

Ανάλυση μεταγραφής Χαλένιους με φόντο την τουρκική σημαία στον Πενταδάχτυλο

  17/06/2019 18:02
Ο Λίνους Χαλένιους για τα επόμενα δύο χρόνια θα φοράει τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι ανακοίνωσαν ήδη τη συμφωνία και ο Σουηδός αναμένεται στην Κύπρο για τα ιατρικά και την επικύρωση της μεταγραφής.
 
Από πλευράς των γαλαζοκιτρίνων δεν γίνεται καμία απολύτως αναφορά στα ποσά για το κλείσιμο της μεταγραφής, όμως σύμφωνα με τα Μέσα της Σουηδίας, η ομάδα της Λευκωσίας τα βρήκε με την Σουντσβάλ με ένα ποσό κοντά στις 380.000 ευρώ.
 
Η είδηση της παραχώρησης του Χαλένιους κάνει το γύρο του διαδικτύου στη Σουηδία, αφού αποτελούσε μεγάλη προσωπικότητα στη Σουντσβάλ, από την οποία αποχωρεί λόγω των δύσκολων οικονομικών καταστάσεων.
 
Η ιστοσελίδα st.nu κάνει εκτενές αναφορά στον ΑΠΟΕΛ και πού πρόκειται να έρθει να παίξει ο 30χρονος επιθετικός Σημειώνεται ότι οι γαλαζοκίτρινοι κερδίζουν συνεχόμενα πρωταθλήματα, ενώ μνεία γίνεται για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας.
 
Αναφέρεται, επίσης, το προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Αρχάγγελο, αλλά και οι προηγούμενοι ποδοσφαιριστές που πήραν στους ώμους τους την γραμμή κρούσης της ομάδας της Λευκωσίας.
 
Ξεχωριστή σημείωση υπάρχει για το γεγονός ότι η Κύπρος είναι ημικατεχόμενο νησί. «Η Λευκωσία είναι η πρωτεύουσα της Κύπρου και βρίσκεται στη μέση του νησιού. Εκεί ζουν περίπου 300.000 άτομα, αλλά η πόλη χωρίζεται σε βόρεια και νότια. Μετά από μια βίαιη περίοδο που το 1974 η πόλη χωρίζεται στο ελληνοκυπριακό (νότιο τμήμα) και τουρκοκυπριακό (βόρειο τμήμα) κομμάτι. Έτσι, είναι η μόνη πρωτεύουσα του κόσμου που διαιρείται με εξαναγκασμό.
 
Στο παρελθόν υπήρχε, επίσης, ένας τοίχος που μοίραζε την πόλη, αλλά δεν είναι πια εκεί. Σήμερα τα σύνορα ονομάζονται πράσινη γραμμή. Είναι φυλασσόμενο από τον ΟΗΕ, αλλά κατά κανόνα είναι ειρηνικό και είναι εύκολο να περάσει από τη μία στην άλλη πλευρά.
 
Η πόλη προσφέρει πολλές ευκαιρίες για αγορές. Υπάρχουν, επίσης, όπως μουσεία, εκκλησίες, καθεδρικοί ναοί και η πόλη είναι ένα πραγματικό κέντρο τέχνη» αναφέρεται στο ρεπορτάζ (εδώ αναλυτικά).
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας