Κίνηση ΑΠΟΕΛ προς Ανόρθωση για Αρτυματά-Δεν θέλει ΑΕΚ ο παίκτης

Αποκαλυπτικός ήταν για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, κατά την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας για τη σεζόν 2019-20.
 
Στο πλαίσιο της διάσκεψης Τύπου ρωτήθηκε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας αλλά και τους παίκτες που μπορεί να δοθούν δανεικοί ή να πωληθούν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.
 
Όσον αφορά την περίπτωση του Κωστάκη Αρτυματά, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι υπάρχουν δύο προτάσεις από ομάδες (σ.σ. ΑΕΚ και Ανόρθωση). Εκείνη της ΑΕΚ είναι πιο συμφέρουσα οικονομικά, ωστόσο εμπόδιο αποτελεί η θέληση του παίκτη να ενταχθεί στην ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Η Ανόρθωση προσφέρει πιο λίγα χρήματα, όμως ο Αρτυματάς προτιμά να πάει στον σύλλογο της Αμμοχώστου.
 
Σύμφωνα με τον Πρόδρομο Πετρίδη, έχουν ζητήσει από την «Κυρία» ν' ανεβάσει την προσφορά της έτσι ώστε να γίνει πιο εύκολη η ολοκλήρωση της μεταγραφής. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο διάστημα.
 
Σχετικά με τον Μπέλετς και τα δημοσιεύματα από την Ιταλία που θέλουν τους γαλαζοκίτρινους να πρέπει ν' αγοράσουν τον παίκτη μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού είπε: 
 
«Με ένα πολύ πολύ μικρό έχουμε δέσμευση να τον αγοράσουμε είναι αλήθεια, νοουμένου ότι θα συμπληρώσει κάποιες συμμετοχές. Τον πήραμε αφού και ο Βάτερμαν έχει ένα όριο ηλικίας. Το ποσοστό σε όλους τους δανεικούς είναι πολύ συγκαταβατικό για να προχωρήσει η ομάδα μας να τους έχουμε και του χρόνου».
 
Για την περίπτωση του Ρόμο και αν θα αποχωρήσει τώρα που υπάρχουν τρεις τερματοφύλακες στο ρόστερ τόνισε ότι σίγουρα θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώσει οτιδήποτε για τον Βενεζουελάνο. 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα