Στην Πολωνία χωρίς Ουζόχο η Ομόνοια

Το πράσινο δεν του είναι άγνωστο, αφού είναι το χρώμα στη στολή της εθνικής Νιγηρίας, ωστόσο η φανέλα με το τριφύλλι είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τον Φράνσις Ουζόχο, η οποία υποχρεωτικά παίρνει πλέον... μετάθεση.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας έχει ανακοινωθεί από την Ομόνοια, ωστόσο η πρώτη του γνωριμία με τους νέους προπονητές και συμπαίκτες του δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστεί χρονικά με ακρίβεια.

Το μόνο σίγουρο επί του παρόντος είναι ότι η χθεσινοβραδινή πρόκριση της Νιγηρίας (επί της Νοτίου Αφρικής) στα ημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής είναι πως ο Ουζόχο θα παραμείνει στην Αίγυπτο στην καλύτερη -για την Ομόνοια- περίπτωση μέχρι και τις 17 Ιουλίου και στη χειρότερη έως και τις 19 Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Τέτοιο «ξήλωμα» δεν ξανάγινε!

Κι αυτό διότι τότε είναι προγραμματισμένοι οι δύο τελικοί (μικρός και μεγάλος αντιστοίχως) του 32ου Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Δεδομένου ότι η αποστολή των «πρασίνων» για την Πολωνία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα αναχωρήσει από την Κύπρο στις 16 Ιουλίου, έχει «κλειδώσει» ήδη η απουσία του 21χρονου τερματοφύλακα για τις πρώτες μέρες.

Η ένταξή του θα εξαρτηθεί αφ' ενός από την πορεία της Νιγηρίας στη διοργάνωση, αφ' ετέρου από το αν και πόσες μέρες διακοπών (έχει συμφωνηθεί και) θα πάρει ο Ουζόχο. Από τη στιγμή πάντως που μέσα στο 2019 δεν έπαιξε πολύ (σ.σ. έχει χάσει τη θέση του βασικού στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και στην Ανόρθωση το μεγαλύτερο διάστημα έκανε απλώς προπονήσεις), δεν αποκλείεται οι διακοπές του να είναι μικρής διάρκειας ή μηδαμινές.

Άλλωστε ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Παναγή τον φέρνει στην... πολ ποζίσιον για τη θέση του βασικού στην αρχή της σεζόν και σίγουρα ο Χένινγκ Μπεργκ θέλει να τον δει να δένει με την υπόλοιπη άμυνα πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς