Τελικά ποιος διώχνει τον κόσμο από τα γήπεδα

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η έρευνα η οποία πραγματοποίησε η ιστοσελίδα μας, omada.com.cy, αναφορικά με το ποσό που χρειάζεται να πληρώσει κανείς για να παρακολουθήσει μέσω τηλεοράσεως κυπριακό ποδόσφαιρο (διαβάστε το ρεπορτάζ ΕΔΩ).

Όπως διαφάνηκε και από την ανάλυση την οποία πραγματοποιήσαμε, για την παρακολούθηση όλων των αγώνων του πρωταθλήματος, ο Κύπριος φίλαθλος πρέπει να… χρυσοπληρώσει αφού εάν θεωρήσουμε ότι όλοι οι αγώνες με τη νέα χρονιά θα προβάλλονται από Cytavision, Primetel και Cablenet, τότε η μηνιαία δόση συνολικά ανέρχεται γύρω στα εκατό ευρώ.

Οι αναγνώστες μας, αφού πήραν την... πάσα από το εν λόγω ρεπορτάζ, παρέθεσαν τις δικές τους απόψεις γύρω από το όλο ζήτημα, τις οποίες με τη σειρά μας, αναπαράγουμε και αναλύουμε. 

«Εγώ για να πάω γήπεδο με τα παιδιά μου εντός θέλω €50, για εκτός €90, οπόταν θέλω τον μήνα €280, έτσι μου συμφέρει η τηλεόραση», αναφέρει χαρακτηριστικά αναγνώστης της ιστοσελίδας μας, αποδεικνύοντας την ίδια ώρα ό,τι παρόλο που τα €100 μηνιαίως για τηλεοπτική παρακολούθηση του κυπριακού πρωταθλήματος να είναι όντως πολλά, δεν μπορούν ωστόσο να συγκριθούν με το ποσό που δίνει για να ακολουθεί την ομάδα του στο γήπεδο με τις συγκεκριμένες τιμές εισιτηρίων. 

Μπορείτε να δείτε αυτούσια τη συζήτηση παρακάτω:

Την ίδια ώρα που το θέμα της κάρτας φιλάθλου βρίσκεται στα... χέρια της Βουλής, όπως διαφαίνεται και από τις αντιδράσεις του φίλαθλου κόσμου, δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα που ταλανίζει το κυπριακό ποδόσφαιρο. Οι τιμές των εισιτηρίων, η ασφάλεια των γηπέδων, η αξιοπιστία του κυπριακού ποδοσφαίρου και το ποιοτικό επίπεδο είναι μερικά από τα θέματα που απασχολούν και ανάγκασαν τον κάθε αγνό οπαδό να γυρίσει την πλάτη στα γήπεδα και να προτιμήσει την τηλεόραση. 

Η ιστοσελίδα μας, omada.com.cy, σάς καλεί να παραθέσετε τη δική σας άποψη για το τι σας απωθεί εσάς από τα γήπεδα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα