Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Έξαλλος ο Καραβίδας με τους διαιτητές-Το καρφί για ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Ομόνοια

  23/09/2019 13:44
Έξαλλος ο Καραβίδας με τους διαιτητές-Το καρφί για ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Ομόνοια

Έξαλλος ο Καραβίδας με τους διαιτητές-Το καρφί για ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Ομόνοια

  23/09/2019 13:44

Τις διαιτητικές αποφάσεις του αγώνα στο Τσίρειο απέναντι στην ΑΕΛ, σχολίασε με έντονο τρόπο ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM. 

«Δεν θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία, απαγορεύεται. Δεν έχουμε ούτε γρόσι να το πετάμε. Ότι είδατε, αυτό έγινε. Ο Μέσκα δεν χτύπησε τον Γουίλερ. Πάνω στην ίδια φάση του Ζντρασκόφσκι και του Καρλάο. Τρεις φάσεις, είδαμε τρεις διαφορετικές αποφάσεις. Αυτό που διερωτόμαστε εμείς, αν ήταν της ΑΕΛ ή του ΑΠΟΕΛ ή του Απόλλωνα ή της Ομόνοιας, θα έκαναν το ίδιο; Έχουμε διαφορετική αντιμετώπιση. Όχι μόνο εμείς, αλλά και οι άλλες μικρές ομάδας», ανάφερε αρχικά ο Κώστας Χριστοδούλου για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τους βαθμούς, όμως από την εικόνα είμαστε πάρα πολύ. Γίνεται μια εξαιρετική δουλειά, έχουμε φοβερά αποδυτήρια. Μια γροθιά, μια οικογένεια. Θα πετύχει τους στόχους της η ομάδα. Αν υπάρχει αγάπη, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχει τους στόχους της. Και σας λέω, δεν είδατε τίποτα ακόμα. Θα πάρουμε αποτελέσματα. Δηχθήκαμε δύο γκολ από καραμπόλες και ένα αυτογκόλ, ενώ σύνολο δεχθήκαμε σύνολο πέντε. Δημιουργούμε φάσεις που δεν δημιουργούσαμε, είχαμε τρία δοκάρι. Αυτά θα αλλάξουν. Έχουμε βάθος και πάθος. Από το παιχνίδι με τον Εθνικό, δεν ξέρω πως το χάσαμε. Συγχαρητήρια στον Εθνικό για το ξεκίνημα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι».

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας