BINTEΟ: Ο συγκλονισμός του Κατελάρη και η ατάκα για το ντεμπούτο του

Στη επίσημη κάμερα της Ομόνοιας, μίλησε ο Φάνος Κατελάρης. Ο Κύπριος διεθνής μέσος των πρασίνων, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και για τον ίδιο.
 
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ντέρμπι που πέρασε με την Ανόρθωση, το φετινό του ντεμπούτο αλλά και το τι περιμένει από την φετινή Ομόνοια.
 
Αναλυτικά: 

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι σημαντικό όπως και τα υπόλοιπα. Θα το πάρουμε σοβαρά όπως και τα άλλα. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και στοχεύουμε στη νίκη».

Για τι πρέπει να κάνει η Ομόνοια για να πάρει τη νίκη: «Μπορεί να μην είναι ντέρμπι, όμως είναι σημαντικό. Θα το πάρουμε όσο πιο σοβαρά γίνεται για να πάρουμε τη νίκη».

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Μια ιδιαίτερη έδρα, μια πολύ καλή Ανόρθωση. Είχαμε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις τους. Δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε ένα σημαντικό αριθμό».

Για το φετινό του ντεμπούτο με την Ομόνοια: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Θεωρητικά είναι το ντεμπούτο μου στη σεζόν. Έχω περάσει αρκετούς τραυματισμούς, προσπαθώ να βρω τον εαυτό μου ώστε να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

Για το πως περιμένει την φετινή Ομόνοια:  «Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Είμαστε δυνατή ομάδα, στόχος μας είναι η Ευρώπη. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και βλέπουμε».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος είναι συγκλονιστικός. Εγώ όμως επειδή τον ξέρω, είναι περισσότερος και πιο δυνατός. Τους περιμένουμε δίπλα μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Στο ΓΣΠ για το ιστορικό παιχνίδι οι οπαδοί της Πάφου (pics)
Έστειλαν ηχηρά μηνύματα οπαδισμού Ομονοιάτες και Παφίτες αγκαλιασμένοι (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Οπαδός έβαλε φέρετρο και σταυρό στο φορτηγό του και πάει για... κηδεία στο ΓΣΠ
Έκλεψαν τις εντυπώσεις τα πράσινα οχήματα των Ομονοιατών έξω από το ΓΣΠ (pics)
LIVE: Η ώρα του μεγάλου τελικού Κυπέλλου μεταξύ Ομόνοιας και Πάφος FC
Τάσος Γλαύκου-Αξιολογείται από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης
ΒΙΝΤΕΟ: Έστησαν πάρτι στη σήραγγα οι Παφίτες, καθ' οδόν προς το ΓΣΠ
Χριστοδουλίδης για Κυπελλούχο-«Ως οπαδός της Πάφου, φυσικά θέλω να κερδίσει η Πάφος»
Ξεχύθηκε στους δρόμους ο πράσινος λαός-Με βαμμένα αυτοκίνητα και... πορτοκαλί λαγό (pics)
BINTEO: Παφίτικη παράνοια... Άρχισαν από το μεσημέρι την πορεία τους για το ιστορικό ραντεβού στο ΓΣΠ