Ο δαιμόνιος μαέστρος της Ανόρθωσης που κέρδισε Ντε Βινσέντι και Τζιμπούρ

Μια από τις καλύτερες σεζόν στην ποδοσφαιρική του καριέρα, πραγματοποιεί ο μέσος της Ανόρθωσης, Ρούμπεν Ράγιος. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, δείχνει αναγεννημένος υπό τις οδηγίες του Τιμούρ Κετσπάγια, γεγονός το οποίο είχε παραδεχθεί και ο ίδιος σε δηλώσεις του προ ημερών.
 
Η ικανότητά του να παίζει εντυπωσιακά και με τα δύο πόδια και να βρίσκει με... κλειστά μάτια τους συμπαίκτες του, αλλά και η δεινότητα που έχει επιδείξει μέχρι στιγμής στο σκοράρισμα, αποτελούν σημεία αναφοράς στην εξαιρετική πορεία που διανύει η ομάδα της Αμμοχώστου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα εισιτήρια της Ανόρθωσης για το βαρωσιώτικο ντέρμπι
 
Γεννημένος στην Έλτσε της Ισπανίας το 1986, ο «έφηβος» Ράγιος, άρχισε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομών της Αλικάντε. Έχοντας περάσει από διάφορες ομάδες της Β’ κατηγορίας της Ισπανίας δεν έκανε το μεγάλο μεταγραφικό μπαμ, παρά το ότι αγωνίστηκε για ένα χρόνο στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα.
 
Το 2011, πήρε την απόφαση να ταξιδέψει στην Ελλάδα αφού συμφώνησε με τον Αστέρα Τρίπολης για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Μια από τις μεγαλύτερες διακρίσεις του στη γειτονική χώρα, ήρθε φορώντας τη φανέλα των Αρκάδων, την ποδοσφαιρική σεζόν 2012/13.
 
Στην εκδήλωση του Π.Σ.Α.Π, βραβεύτηκε ως ο καλύτερος ξένος του πρωταθλήματος, αφού συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους μέσα από ψηφοφορία των παικτών της Α’ Εθνικής, γεγονός που κάνει ακόμη μεγαλύτερη τη διάκρισή του.
 
Ο Ισπανός μαέστρος, κέρδισε στο νήμα δύο ποιοτικούς παίκτες, αρκετά γνωστούς για το κυπριακό κοινό. Ο λόγος για τους Τόμας ντε Βινσέντι και Ραφίκ Τζιμπούρ, που τότε αγωνίζονταν σε ΠΑΣ Γιάννενα και Ολυμπιακό αντίστοιχα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποθέωσε Τιμούρ-Ράγιος ο Ντούρις και πιστεύει στο πρωτάθλημα
 
 
Κανείς δεν ξέρει αν ο Ράγιος θα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, αφού έχει πετύχει επτά γκολ και έχει μοιράσει πέντε ασίστ στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.
 
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει την εσωτερική μεταγραφή του δαιμόνιου Ισπανού, ο οποίος δείχνει ο παίκτης που μπορεί να πάρει την Ανόρθωση από το χέρι και να την οδηγήσει στις επιτυχίες που επί σειρά ετών περιμένουν οι φίλοι της.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού