Η σημασία της κορυφής και αυτά που πρέπει να αλλάξουν στην Ομόνοια

Ήταν μια δύσκολη, αλλά πολύτιμη νίκη η προχθεσινή (09/11) για την Ομόνοια κόντρα στην ΑΕΛ. Μπορεί να μην έθελξε με την απόδοσή της η ομάδα του Μπεργκ, όμως πήρε την ουσία και βρίσκεται στην κορυφή, σε ισοβαθμία με την Ανόρθωση.

Οι πράσινοι σημείωσαν ένα πολύ γρήγορο γκολ με «δράστη» τον συνήθη ύποπτο Ματ Ντάρμπισαϊρ και στη συνέχεια διαχειρίστηκαν το παιχνίδι πολύ καλά, κρατώντας το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Οι τρεις βαθμοί ήταν υπερπολύτιμοι για τη λευκωσιάτικη ομάδα και της επιτρέπει να δει το μέλλον με μεγαλύτερη ελπίδα και αισιοδοξία. Από την άλλη, όμως, υπάρχουν και πολλά πράγματα στο αγωνιστικό κομμάτι, τα οποία χρήζουν άμεσης βελτίωσης.

Η Ομόνοια θα πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματική στην επίθεση, αλλά και περισσότερο συμπαγής στον μεσοαμυντικό της χώρο. Φαίνεται ξεκάθαρα από παιχνίδι σε παιχνίδι πως, από ένα σημείο και μετά, οι δυνάμεις των ποδοσφαιριστών της τους εγκαταλείπουν και αυτό δίνει το δικαίωμα στον αντίπαλο, να γίνει πιο απειλητικός. Προχθές δεν το πλήρωσε κόντρα στην ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, όμως την επόμενη φορά θα το πληρώσει πολύ ακριβά.

Η διακοπή δίνει την ευκαιρία στον Μπεργκ να δουλέψει πάνω στα λάθη που παρατηρούνται, ενώ και οι Μίκου και Τζιωνής λογικά, θα επιστρέψουν στη δράση, κόντρα στην ΕΝΠ.

Εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν στο φετινό πρωτάθλημα και οι πράσινοι θα πρέπει να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, βδομάδα με βδομάδα, για να πετύχουν όλα αυτά που επιζητούν στην τρέχουσα σεζόν.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου