O Ντολ που πάντα χαίρεται, το... άρρωστο ΑΠΟΕΛ και η απαίτηση του κόσμου

Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μια εβδομάδα, καθώς ο ΑΠΟΕΛ του Τόμας Ντολ, δεν κατάφερε να φθάσει στο μάξιμουμ των αποδόσεων, δεν κατάφερε να κάνει μια πειστική εμφάνιση που θα χαροποιούσε τον κόσμο του, ενώ για άλλο ένα ντέρμπι πήρε ένα βαθμό και είχε μέτρια παρουσία.
 
«Σήμερα το παιχνίδι ήταν πολύ έντονο και διεξάχθηκε σε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα, ήταν ένας αγώνας μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί προερχόμαστε από ένα ευρωπαϊκό, η Ομόνοια είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος. Χάσαμε το πέναλτι και η Ομόνοια μια πολύ καλή φάση, είμαι χαρούμενος για την απόδοση της ομάδας μου και γενικά πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Οι πέντε τρύπες που ξεγυμνώθηκαν στο ντέρμπι αιώνιων
 
«Ήταν μια καλή ατμόσφαιρα και δεν είναι ευχάριστο να βλέπεις άδεια τα γήπεδα και είναι άλλο το κίνητρο. Ο λόγος που παίζουμε άλλωστε είναι για να είμαστε μπροστά στον κόσμο. Θα χαιρόμασταν ιδιαίτερα αν σκοράραμε. Ήταν ένα καλό ντέρμπι. Είμαι χαρούμενος γιατί έχουμε σταθερότητα στην ομάδα», όσα ανέφερε ο 53χρονος κόουτς μετά το ντέρμπι αιωνίων με την Ομόνοια.
 
Η ικανοποίηση του Γερμανού προπονητή με την απόδοση της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, προκαλεί την ίδια ώρα ιδιαίτερη ανησυχία, αφού οι ποδοσφαιριστές δεν έφθασαν ακόμη το μάξιμουμ της απόδοσής τους.
 
Είναι γεγονός πως ο κόσμος των γαλαζοκιτρίνων είναι αρκετά απαιτητικός και θα συνεχίσει να είναι για πολλά χρόνια, ωστόσο κάπου έχει τα δίκαια του, είτε με τον προπονητή, είτε με τη διοίκηση, αλλά και με τους ποδοσφαιριστές.  
 
Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου σε οκτώ παιχνίδια που έδωσε από τα ένδεκα, να είναι αήττητο, μπορεί να διαθέτει μέχρι στιγμής την καλύτερη άμυνα, μπορεί να πήρε το εισιτήριο για τους «32» της διοργάνωσης του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά με το υπάρχον ρόστερ που διαθέτει δεν δικαιολογούνται οι μέχρι σήμερα εμφανίσεις του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ  Ο ανέτοιμος Ντε Βινσέντι και το κρίσιμο ερώτημα στον ΑΠΟΕΛ
 
Ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει αν όχι το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων πέντε χρόνων, ίσως το ποιο ποιητικό, αλλά οι αδυναμίες στην οργάνωση του παιχνιδιού, είναι εμφανές, ενώ οι γαλαζοκίτρινοι υστερούν στο παιχνίδι με τις κάθετες πάσες, αλλά και στο δημιουργικό κομμάτι.
 
Πέραν τα ντέρμπι με τις ομάδες της πρώτης εξάδας, φάνηκε σε αρκετά παιχνίδια πως ο ΑΠΟΕΛ δυσκολεύεται απέναντι σε κλειστές άμυνες. Αν αναλογιστεί κανείς πως οι πρωταθλητές είναι η πιο ποιοτική ομάδα στο κυπριακό πρωτάθλημα, είναι λογικό να έχει  να αντιμετωπίσει σχεδόν σε όλα τα ματς που θα δώσει κλειστές άμυνες, και αν αυτό συνεχίσει θα είναι πρόβλημα.   
 
Είναι χωρίς αμφιβολία γεγονός, πως ο πολυπρωταθλητής ΑΠΟΕΛ, έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια το μέταλλο του νικητή, και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αυτό, κάτι που αποδεικνύεται στην περίπτωση που μπορεί σε ένα αγώνα να μην παίξει το αναμενόμενο ποδόσφαιρο, ή να μην είναι καλό και αν καταφέρει να πάρει τη νίκη.
 
Για ακόμη μια φορά οι γαλαζοκίτρινοι κινήθηκαν στη μετριότητα, καθώς ο καλύτερος παίκτης με την Ομόνοια ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος. Ο κόουτς των γαλαζοκιτρίνων, άφησε για 90 λεπτά τους Μάτιτς και Σόουζα, οι οποίοι έδειχναν κουρασμένοι από τον αγώνα με τη Ντουντελάνζ και δεν χρησιμοποιήσε καθόλου τον φρέσκο
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Η καλύτερη ενδεκάδα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος
 
Ο Τόμας Ντολ, παρατάσσει την ομάδα του με 3-5-2, είτε 3-4-3, αν προτιμάτε καλύτερα, σε όλους τους αγώνες, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος.
 
Στο υφιστάμενο ρόστερ του συλλόγου της Λευκωσίας, υπάρχουν ποιοτικά εξτρέμ, εκρηκτικά και γρήγορα, ωστόσο ο Γερμανός τεχνικός δεν τα αξιοποιεί και επιλέγει να αγωνίζεται με τριάδα πίσω και φουλ μπακ τους Μιχαίλοβιτς και Ιωάννου.
 
Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ απαιτεί και διψά να δει ένα ΑΠΟΕΛ να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο όπως τον συνήθισε και να αξιοποιηθεί το ρόστερ της ομάδας με τον κατάλληλο τρόπο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου