Φουλάρει για την πρώτη μεταγραφή ο ΑΠΟΕΛ

Σ' ένα από τα πιο κρίσιμα σημεία της φετινής σεζόν εισέρχεται με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων ο ΑΠΟΕΛ, έχοντας να δώσει εξαιρετικά σημαντικούς αγώνες το επόμενο δίμηνο. 

Παράλληλα με τις υποχρεώσεις της ομάδας τρέχει και το μεταγραφικό πλάνο, με τον τεχνικό διευθυντή, τον προπονητή και τη διοίκηση να βρίσκονται σε άμεση συνεννόηση για τις προσθήκες των πρωταθλητών. 

Οι θέσεις στις οποίες οι γαλαζοκίτρινοι θα επιδιώξουν ενίσχυση είναι λίγο πολύ γνωστές. Αριστερός μπακ, επιθετικός με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες (σ.σ. Πάβλοβιτς, Χαλένιους) και αριστερός χαφ. 

Έχει τονιστεί προ πολλού ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν αδιαφορεί για οτιδήποτε καλό κυκλοφορεί, τόσο στην κυπριακή αγορά, όσο και σε αυτή του εξωτερικού, γι' αυτό και δεν θ' αποτελέσει έκπληξη αν εξαντληθούν οι τέσσερις μεταγραφές που δικαιούται η ομάδα τον μήνα που διανύουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έζησε το... φρούριο του ΑΠΟΕΛ και θέλει να το ξαναφτιάξει ο Ιγκεμπρίγκτσεν

Η μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου είναι σαφώς δυσκολότερη από εκείνη του καλοκαιριού, αφού οι ευκαιρίες και το χρονικό περιθώριο για να βρεις καλούς παίκτες στενεύουν καθημερινά. 

Παρ' όλα αυτά, στο παρελθόν έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι οι χειμερινές προσθήκες μπορούν να βοηθήσουν στην εκπλήρωση των στόχων της ομάδας, με πρώτιστο εκείνο της κατάκτησης του όγδοου διαδοχικού πρωταθλήματος. 

Όλα συνηγορούν στην απόκτηση ενός ποιοτικού ανασταλτικού μέσου που θα μπορεί να βοηθήσει τους Σόουζα και Άλεφ στα αμυντικά και στα επιθετικά καθήκοντα της ομάδας. Ακόμη κι αν παραμένει στο ρόστερ ο Σάββας Γκέντσογλου, οι γαλαζοκίτρινοι θα κινηθούν για την απόκτηση ενός τέτοιου παίκτη. 

Οι πληροφορίες πάντως θέλουν τους πολυπρωταθλητές να μην αργούν να υλοποιήσουν την πρώτη τους μεταγραφή, με επόμενα εικοσιτετράωρα να είναι καθοριστικά για να ανακοινωθεί η πρώτη μεταγραφική κίνηση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής