Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Οδηγίες Σαββίδη για ανακρίσεις και διαφάνεια στους κόκκινους φακέλους

  15/01/2020 13:52
Οδηγίες Σαββίδη για ανακρίσεις και διαφάνεια στους κόκκινους φακέλους

Οδηγίες Σαββίδη για ανακρίσεις και διαφάνεια στους κόκκινους φακέλους

  15/01/2020 13:52
Την αποστολή από την ΟΥΕΦΑ νέων φακέλων για παράνομη στοιχηματική δραστηριότητα, σχολίασε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Σαββίδης,  ο οποίος ανέφερε ότι η εκτελεστική εξουσία νιώθει πολύ έντονα σε θέματα διαφθοράς και ο ισχυρισμός για στήσιμο ποδοσφαιρικών αγώνων είναι μια σοβαρή μορφή διαφοράς και ως πολιτεία θα κάνουν ό,τι μπορούν για να καταστείλουν.

Πρόσθεσε ωστόσο ότι κανένα δεν είναι ένοχος μέχρι να αποδειχθεί, με τον τρόπο που αποδεικνύονται στα δικαστήρια οι ενοχές. 

«Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως καταδικάζει την οποιαδήποτε μορφή χειραγώγησης, ή απόπειρας χειραγώγησης, ή επηρεασμού σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, κάτι που συνιστά διαφθορά. Έχω ζητήσει και έχω ενημερωθεί για τις πρόσφατες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, τόσο από τον Πρόεδρο της ΚΟΠ όσο και από τον Αρχηγό Αστυνομίας. Έχω εκφράσει και στους δύο την έντονη ανησυχία και ευαισθησία μου για κάθε φαινόμενο που άπτεται θέματος διαφθοράς και έχω δώσει σαφείς οδηγίες προς τον Αρχηγό Αστυνομίας όπως τα μέλη του Αστυνομικού Σώματος προχωρήσουν άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες και ανακρίσεις, με τη μέγιστη ταχύτητα. Θέλω να υπογραμμίσω εκ νέου ότι πολιτική της Κυβέρνησης είναι η μηδενική ανοχή σε όλα τα θέματα διαφθοράς».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας