Κόλλησε στο μηδέν και άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς η Ανόρθωση

Στο στείρο 0-0, έληξε το πρώτο παιχνίδι για το β' γύρο του κυπέλλου στο Μακάρειο μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ανόρθωσης.
 
Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν την αναμέτρηση πολύ μουδιασμένα χωρίς αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες, αφού οι αρκετές αλλαγές και από τους δυο τεχνικούς, δεν βοήθησαν στο να υπάρχει ένταση στο παιχνίδι.
 
Η Ανόρθωση είχε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα τη φλύαρη υπεροχή της μπάλας, αλλά κατάφερε να απειλήσει μόνο μερικές στιγμές με κορυφαία το ανάποδο του Π.Αρτυματα όταν η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Από την άλλη ο Ολυμπιακός αν και με αρκετές αλλαγές, στάθηκε καλά στο παιχνίδι.
 
Πλέον, οι δυο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο δεύτερο παιχνίδι στο Αντώνης Παπαδόπουλος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άλλαξε τη μισή ενδεκάδα ο Τιμούρ στο Μακάρειο
 
Α’ ημίχρονο
 
Ένα πολύ φτωχό πρώτο ημίχρονο μεταξύ των δυο ομάδων αφού η πρώτη καλή στιγμή ήρθε από τον Ολυμπιακό στο 35’ της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, ο Αζουλάο, έκανε το γύρισμα στην περιοχή αλλά ο Κοφί δεν έκανε καλό πλασέ και αστόχησε από πολύ πλεονεκτική θέση. Η Ανόρθωση, ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο και την φλύαρη υπεροχή της μπάλας αλλά δεν κατάφερα να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Μάρκου Βελίδη.
 
Β’ ημίχρονο
 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Ανόρθωση να απειλεί με τον Π.Αρτυματά. Ο Νταουσβίλι, εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό να κάνει το κεφάλι και τον Βελίδη να αποκρούει εύκολα τη μπάλα. Ο Ολυμπιακός, απάντησε στο 57’, με τον Φαμπρίς Κα, να κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή και την μπάλα να περνά στο εξωτερικό των δικτύων του Παπαδόπουλου. Στο 60' η Ανόρθωση, με διπλή ευκαιρία έφτασε πολύ κοντά στο τέρμα. Ο Ντούρις έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή και τον Βελίδη να αποκρούει την μπάλα. Ο Σλοβάκος, πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε ξανά, με τον Έλληνα να αποκρούει και να απομακρύνει ξανά τη μπάλα. Στο 84' η Ανόρθωση έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Π.Αρτυματά να κάνει το γυριστό μέσα στη περιοχή μετά από λάθος απομάκρυνση, με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Βελίδη. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης ο Αντρέας Πουλλαΐδης
 
Ενδεκάδες:
 
Ολυμπιακός: Βελλίδης, Κίκο, Ενόχ (Βινίσιους 59’), Ροτζέριο, Κα, Κοφί, Αζουλάο (Αγιτέ 68’), Σωτηρίου, Νάνι, Κυριάκου, Παχίπης (Οικονομίδης 73’)
 
Ανόρθωση:  Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Κ. Αρτυματάς, Σίντεφελντ, Π. Αρτυματάς, Νταουσβίλι, Βασιλακάκης (Ιωάννου 46’), Ντούρις (Καλτσάς 64’), Σαντίκ (Κατσαράβα 64’), Μανθάτης, Σελίν
 
Σκόρερ: -/-
 
Κίτρινες: Κυριάκκου / Νταουσβίλι, Αρτυματάς, Γκαλίτσιος  
 
Κόκκινες:-/-
 
Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια