Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα για την υπόθεση Μασιά-Κωνσταντίνου

  15/02/2020 12:46
Καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα για την υπόθεση Μασιά-Κωνσταντίνου

Καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα για την υπόθεση Μασιά-Κωνσταντίνου

  15/02/2020 12:46
Τα μέχρι τώρα δεδομένα, γύρω από την υπόθεση του ύποπτου για χειραγώγηση αγώνα, μεταξύ του Οθέλλου και της Αγίας Νάπας, υπόθεση για την οποία συνελήφθησαν και τελούν υπό οκταήμερη κράτηση, οι Ανδρέας Κωνσταντίνου και Δημήτρης Μασιάς, αξιολογήθηκαν σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Αρχηγείο Αστυνομίας, στην οποία συμμετείχαν ο Αρχηγός Αστυνομίας, ο Υπαρχηγός, οι Βοηθοί Αρχηγοί και οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Και νέα στοιχεία στην Αστυνομία για τον ύποπτο στημένο αγώνα παρέδωσε η ΚΟΠ
 
Στη σύσκεψη, η ηγεσία της Αστυνομίας ενημερώθηκε για την πορεία των ερευνών και το μαρτυρικό υλικό που υπάρχει μέχρι στιγμής ενώπιον των ανακριτών, ενώ καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα ώστε να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό οι εξετάσεις και να διερευνηθούν πλήρως οι καταγγελίες, σε σχέση με τον ύποπτο αγώνα.
 
Σε δηλώσεις του ο Αρχηγός μετά το πέρας της σύσκεψης, ανέφερε πως «έγινε μια ανασκόπηση των πληροφοριών και για το πώς προχωρούμε στις περαιτέρω διαδικασίες διερεύνησής και έχουν δοθεί κατευθυντήριες γραμμές», ενώ παράλληλα ο Κύπρος Μιχαηλίδης υπέδειξε, πως προβαίνει σε όλες τις ενέργειες, ώστε να γίνει μια σωστή διερεύνηση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δείχνουν Μασιά ως το πρόσωπο που κινούσε τα νήματα-Μαρτυρίες και μετά… ανάκριση
 
Όπως είπε, «έχουμε μια σοβαρή υπόθεση, υπάρχουν σοβαρά στοιχεία. Λαμβάνονται καταθέσεις από πολλά πρόσωπα, περιλαμβανομένων και ποδοσφαιριστών. Αντιλαμβάνεστε ότι είμαστε στο μέσο της διαδικασίας και τη χειριζόμαστε με κάθε υπευθυνότητα και επαγγελματισμό».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα αντίποινα, η ανάρμοστη στάση και το... αυτογκόλ των διαιτητών
 
Παράλληλα ο Αρχηγός Αστυνομίας, σημείωσε πως ο κόσμος δίδει αρκετές πληροφορίες, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του και υπογραμμίζοντας πως γίνεται μια αξιολόγηση των πληροφοριών σε μια προσπάθεια η Αστυνομία να είναι όσο το δυνατό πιο αποτελεσματική, «ώστε αυτή η κατάσταση που επικρατεί στο κυπριακό ποδόσφαιρο, να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να ερευνηθούν οι υποθέσεις και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας