Έξι μήνες μετά, ο Ενσούε έκανε αυτό που ξέρει καλά

Από τους διακριθέντες του Απόλλωνα στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ήταν ο Εμίλιο Ενσούε, ο οποίος σκόραρε το παρθενικό του τέρμα με τη φανέλα των γαλάζιων, ενώ είχε καλά ανεβάσματα και συνέβαλε στην επιθετική λειτουργία της ομάδας του.
 
Προς τιμήν του αμυντικού από την Ισημερινή Γουινέα δεν πανηγύρισε το γκολ του κόντρα στην πρώην εργοδότριά του, κάτι για το οποίο είχε προειδοποιήσει σε συνέντευξή του την προηγούμενη μέρα.
 
Χρειάστηκε να περάσουν 14 συμμετοχές και περίπου έξι μήνες για να σημειώσει το πρώτο του γκολ ο Ενσούε, ενώ στους γαλαζοκίτρινους είχε ευτυχήσει να χτίσει ένα απίστευτο σερί σκοραρίσματος για αμυντικό.
 
Στην πρώτη του κιόλας συμμετοχή (σ.σ. 14 Ιανουαρίου κόντρα στη Δόξα) βρήκε δίχτυα για τέσσερα συνεχόμενα και δέκα συνολικά πριν αποχωρήσει. Ο Ενσούε, όντας ένας φύση επιθετικός φουλ μπακ αρέσκεται ν’ ανεβαίνει ψηλά και να βοηθά ενεργά στο σκοράρισμα.
 
Την ίδια ώρα, άπαντες στον Απόλλωνα ελπίζουν ότι θα συνεχίσει να έχει σημαντική συμμετοχή στα γκολ. Κακά τα ψέματα, ο 30χρονος μπακ επηρεάστηκε αρκετά από το διάστημα απουσίας του από τα γήπεδα και φάνηκε ότι ήταν πίσω σε θέματα φυσικής κατάστασης, κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος. 
 
Τα τελευταία παιχνίδια (σ.σ. από τον Ιανουάριο και μετά) αρχίζει να βρίσκει αγωνιστικό ρυθμό και να γεμίζει το καλεντάρι των συμμετοχών, δίνοντας μια πρόσθετη αξιόπιστη λύση στον Σωφρόνη Αυγουστή.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο άσος από την Ισημερινή Γουινέα διατηρεί συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, όπου αναμένεται να είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας ακολουθώντας την καλοκαιρινή προετοιμασία των γαλάζιων. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου