Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Μερκής για κεκλεισμένων: Δυστυχώς δεν είναι και το καλύτερο συναίσθημα

Πέτρος Πετρή  12/03/2020 07:23
Μερκής για κεκλεισμένων: Δυστυχώς δεν είναι και το καλύτερο συναίσθημα

Μερκής για κεκλεισμένων: Δυστυχώς δεν είναι και το καλύτερο συναίσθημα

Πέτρος Πετρή  12/03/2020 07:23
Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία τα τελευταία εικοσιτετράωρα, με τα πρώτα κρούσματα κορωνοϊού να κάνουν την εμφάνισή τους στο νησί μας. 
 
Όπως έγινε γνωστό, οι αγώνες που είναι προγραμματισμένοι μέχρι τις 31 Μαρτίου, θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, σε μία προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Κύπρο. Μάλιστα, το μέτρο για τους αγώνες κεκλεισμένων των θυρών αφορά τους αγώνες όλων των κατηγοριών της ΚΟΠ, Futsal και Γυναικείου ποδοσφαίρου. 
 
Ως εκ τούτου, σε μια αξιοσέβαστη κίνηση προχώρησαν οι τηλεοπτικές πλατφόρμες, οι οποίες θα μεταδώσουν σε ανοικτή ζώνη τους αγώνες, έτσι ώστε όλοι φίλαθλοι να έχουν την ευχέρεια να παρακολουθήσουν τους αγώνες από το σπίτι τους. 
 
Αναντίρρητα, το λουκέτο που μπαίνει στα γήπεδα για τις δυο επόμενες αγωνιστικές, αποτελεί πλήγμα για το κυπριακό ποδόσφαιρο, το οποίο βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, αλλά ασφαλώς αποτελεί ένα σημαντικό μέτρο για την εξάλειψη του κορωνοϊού. 
 
Την ίδια άποψη φαίνεται να συμμερίζονται και οι ποδοσφαιριστές, που θα κληθούν να αγωνιστούν σε άδεια γήπεδα λόγω του μέτρου που αποφασίστηκε. 
 
Μιλώντας στην OMADA, o εκ των αρχηγών του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Μερκής, εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ώρες, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Κύπρου. 
 
«Δυστυχώς δεν είναι και το καλύτερο συναίσθημα σαν ποδοσφαιριστής να αγωνίζεσαι χωρίς κόσμο, αλλά και για τον φίλαθλο να μην μπορεί να πάει στο γήπεδο να δει την αγαπημένη του ομάδα. Αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα σοβαρό ιό που έχει προκαλέσει θανάτους σε αρκετές χώρες και μέρα με τη μέρα επεκτείνεται και περισσότερο, γι’ αυτό είναι καλό να ακολουθούμε όλοι μας τις οδηγίες που λένε οι ειδικοί ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση και να μπορούμε όλοι να ζούμε όπως και πριν, φυσιολογικά, χωρίς κάποιον φόβο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κύπριος αμυντικός στην ιστοσελίδα μας. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας