Χωρίς ανάσα η Ομόνοια-Αφήνει πίσω την ήττα στου Ρέντη και βλέπει Ζαερλεζέγκι

Η Ομόνοια έχασε εύκολα από τον Ολυμπιακό με 3-0 στο προπονητικό κέντρο των ερυθρολεύκων στου Ρέντη, χάρις στα γκολ των Μπα, Βαλμπουενα και Ραντζέλοβιτς, ωστόσο χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει, αφού σε λιγότερο από 24 ώρες, την περιμένει η ουγγρική Ζαερλεζέγκι, για άλλο ένα φιλικό παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η απραξία έπαιξε το ρόλο της-Ηττήθηκε με 3-0 από τον Ολυμπιακό η Ομόνοια

Οι πράσινοι θα αγωνιστούν με τους Ούγγρους που προετοιμάζονται στη χώρα μας, στο στάδιο Αμμόχωστος, στις 19:00 και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την πρώτη τους ήττα, έστω και σε φιλικό, για τη φετινή χρονιά.
 
Ο Χένινγκ Μπέργκ που προφύλαξε κάποιους παίκτες για το σημερινό φιλικό, αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς, αλλά και ανάσες σε κάποιους που αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό.
 
Μοναδικός απών από το παιχνίδι θα είναι ο Φώτης Παπουλής, ο οποίος τραυματίστηκε στα πλευρά, στο φιλικό κόντρα στον Εθνικό και ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Οριζοντιώθηκε ο Φαμπιάνο, αλλά δεν έβγαλε το φάουλ του Βαλμπουενά

Φωνές για τα εισιτήρια
 
Σε ότι αφορά τα εισιτήρια του αγώνα, διατίθενται ηλεκτρονικά και για το θεωρείο η τιμή ανέρχεται στα 50 ευρώ (€25 εισιτήριο εισόδου, 25 ευρώ λαχνός με κλήρωση και  κασκόλ στην είσοδο του σταδίου).
 
Στην κεντρική εξέδρα του Αμμόχωστος, το εισιτήριο έχει καθοριστεί 35 ευρώ (10 ευρώ εισιτήριο εισόδου, 25 ευρώ λαχνός με κλήρωση και κασκόλ στην είσοδο του σταδίου).
 
Για τις τιμές που αποφασίστηκαν, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από πλευράς μερίδας οπαδών των πρασίνων, κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού θεωρούν υπερβολικά τα ποσά για ένα φιλικό παιχνίδι.
 
Σημειώνεται ότι στο γήπεδο, θα φιλοξενηθούν συνολικά 500 φίλοι της Ομόνοιας.
 
Σιγή ιχθύος στα μεταγραφικά
Απ’ εκεί και πέρα, στο στρατόπεδο της Ομόνοιας, καταστρώνουν τα πλάνα τους και για τον προγραμματισμό, αφού μέχρι στιγμής έγιναν μόλις δύο προσθήκες. Αυτές των Κίκο και Φώτη Παπουλή.
 
Ο Νεόφυτος Λάρκου, διατηρεί ακόμα ανοιχτό το θέμα του επιθετικού, ωστόσο δείχνει να μην βιάζεται, ψάχνοντας την καλύτερη δυνατή επιλογή.
 
Σίγουρα, ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων, από τη μια θέλει να κλείσει τη συγκεκριμένη εκκρεμότητα, αλλά από την άλλη δεν θα ρισκάρει να πάρει στο Ηλίας Πούλλος κάποιον ποδοσφαιριστή αμφιβόλου ποιότητας.
 
Ανοιχτό παραμένει εξάλλου και το κεφάλαιο Νταβίντ Ακιντόλα, το οποίο έχει εξελιχθεί σε σήριαλ και άρχισε να κουράζει.
 
Τα δύο δεδομένα είναι πως ο ποδοσφαιριστής ανήκει στη Μίντιλαντ και πως γι’ αυτόν ενδιαφέρεται και ο ΑΠΟΕΛ. Απ’ εκεί και πέρα, στην Ομόνοια τηρούν στάση αναμονής, όμως σε περίπτωση που το θέμα παραμείνει στάσιμο, δεν αποκλείεται να κινηθούν και για εναλλακτικές λύσεις, αν αναλογιστεί κανείς πως σε λιγότερο από ένα μήνα αρχίζει το πρωτάθλημα και οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ