Θρήνος στο κυπριακό ποδόσφαιρο για τον χαμό του 14χρονου Νικόλα

Συγκλονισμό στον κόσμο του κυπριακού ποδοσφαίρου προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 14χρονου γιου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Θεοδότου, Νικόλα, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος εκφράζει τα συλλυπητήρια του προς την οικογένεια του παλαίμαχου άσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο μικρός Νικόλας, γιος του πρώην ποδοσφαιριστή Γιώργου Θεοδότου

Ομόνοια

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μας, Γιώργου Θεοδότου, για την απώλεια του γιου του Νικόλα. Ο Νικόλας έδωσε με θάρρος και γενναιότητα σθεναρή μάχη με την επάρατη νόσο. Δύναμη και κουράγιο σε όλους. Αιωνία του η μνήμη.

AEK

Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του ποδοσφαιριστή μας Νικόλα Θεοδότου, γιου του μέλους της οικογένειας μας Γιώργου Θεοδότου, ο οποίος διετέλεσε ποδοσφαιριστής και τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών.

Από την πρώτη στιγμή που πληροφορηθήκαμε ότι ο Νικόλας αναχώρησε για την γειτονιά των αγγέλων είμαστε συντετριμμένοι.

Δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια.

Καλό παράδεισο...

Απόλλωνας

Ο πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Γιώργου Θεοδότου για τον άδικο χαμό του γιου του, Νικόλα Θεοδότου ο οποίος έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Αλκή Ορόκληνης 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Με οδύνη ψυχής μάθαμε σήμερα για τον χαμό του 14χρονου Νικόλα, γιου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Θεοδότου.

Ο Νικόλας έδωσε τον δικό του αγώνα με αξιοπρέπεια και για αυτό θα πρέπει να νιώθουν όλοι στην οικογένεια περήφανοι.

Το Δ.Σ. της Αλκής αλλά και οι φίλοι της ομάδας μας, στέλνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Αιωνία του η μνήμη!

ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ εκφράζει τα βαθύτατα και ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τον Γιώργο Θεοδότου, για τον άδικο χαμό του 14χρονου γιου του. Τέτοιες στιγμές τα λόγια δεν είναι βάλσαμο...κουράγιο στους γονείς και καλό παράδεισο...

ΠΑΣΠ

Είναι με μεγάλη θλίψη που ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) πληροφορήθηκε για τον αδόκητο χαμό του Νικόλα Θεοδότου, γιου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Θεοδότου.

Ο πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο εκτελεστικός πρόεδρος και το προσωπικό του ΠΑ.Σ.Π. εκφράζουν τα ειλικρινά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια Θεοδότου.

Καλό Παράδεισο..

ΚΟΠ

Ως Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, εκφράζουμε την οδύνη και τον συγκλονισμό μας για το χαμό του ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας της ΑΕΚ Λάρνακας Νικόλα Θεοδότου, γιου του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Γιώργου Θεοδότου. Κουράγιο στην οικογένεια και στους οικείους του Νικόλα. Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

Γκολ στη ζωή 

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλου, αδερφού, συμποδοσφαιριστή μας Γιώργου Θεοδότου για την άδικη απώλεια του γιου του Νικόλα.
Κουράγιο και δύναμη στους γονείς και οικείους του.

Καλό Παράδεισο.

Αιώνα του η μνήμη.

Ερμής 

Ο Προεδρος και το Δ.Σ. του Σωματειου μας εκφραζουν τα θερμα τους συλληπητηρια στην οικογενεια του παλαιμαχου ποδοσφαιριστη της Ομονοιας Λευκωσιας Γιώργου Θεοδοτου για τον χαμο του γιου του Νικολα.
ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ

ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

Νέα Σαλαμίνα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Θεοδότου για τον χαμό του γιου του Νικόλα.

Αιωνία του η μνήμη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ

Με πόνο ψυχής και στεναχώριας, το Σωματείο μας στέλνει τα ειλικρινή του συλλυπυτήρια στην οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Ομόνοιας και Ανόρθωσης, Γιώργου Θεοδότου, για τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου τους υιού, Νικόλα.

Τα λόγια περισσεύουν μπροστά σε τέτοιες καταστάσεις και η σκέψη μας βρίσκεται μαζί τους σε αυτήν την δύσκολη ώρα.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει στήριγμα στους αγαπημένους του.

Αναπαύσου εν ειρήνη Νικόλα και καλό Παράδεισο μαζί με τους αγγέλους!

Εκ του Γραφείου Τύπου
ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ
17.08.2020

Ανόρθωση

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του μικρού Νικόλα Θεοδότου, που έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο μετά τον άνισο αλλά αξιοπρεπή αγώνα που έδινε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η είδηση της απώλειας του μικρού Νικόλα μας διπλά συγκλονισμένους αφού είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μας Γιώργου Θεοδότου και εγγονός του Νίκου Κτωρίδη, παλαιού μέλους Διοικητικών Συμβουλίων της Ανόρθωσης και πιστού οπαδού της ομάδας μας.

Ευχόμαστε ο Θεός να δίνει κουράγιο στην οικογένεια και τους φίλους του Νικόλα να αντέξουν τη μεγάλη απώλεια που τους επεφύλαξε η μοίρα.

Αιωνία του μνήμη…

Αγία Νάπα

Ο Αθλητικός Όμιλος Αγίας Νάπας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Θεοδότου για τον χαμό του γιου του Νικόλα.
Αιωνία του η μνήμη.

Ολυμπιακός

Η οικογένεια του Ολυμπιακού Λευκωσίας εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Νικόλα Θεοδότου, του μικρού ποδοσφαιριστή των ακαδημιών της ΑΕΚ Λάρνακας, ενός νέου ανθρώπου που έφυγε τόσο άδικα. Αγάπησε το ποδόσφαιρο όπως ο πατέρας του...Δεν υπάρχουν λόγια, η απώλεια του φέρνει μόνο οδύνη.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του,

Αιωνία η μνήμη του.

Όμιλος Παλαιμάχων Ομόνοιας Λευκωσίας 

Καλό ταξίδι Νικόλα Θεοδότου

Με βαρύτατη θλίψη και σπαραγμό ψυχής το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας απευθύνουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μας Γιώργου Θεοδότου του οποίου ο γιος Νικόλας έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα σήμερα από την ζωή σε ηλικία μόλις 14 ετών. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει παρηγοριά στην οικογένεια του. Στο καλό να πας Νικόλα, καλό παράδεισο να έχεις. Κουράγιο και δύναμη ψυχής Γιώργο Θεοδότου.

Αναγέννηση Δερύνειας 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Θεοδότου για τον χαμό του γιου του Νικόλα. Αιωνία του η μνήμη.
 
ΜΕΑΠ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Θεοδότου για τον χαμό του γιου του Νικόλα. Αιωνία του η μνήμη.
 
 
MAXHTEC CLUB - ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ
Ο Σύνδεσμος μας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γιώργο Θεοδότου, για τον χαμό του γιου του.

Καλό παράδεισο μικρέ Νικόλα!

Πάφος FC

Το Δ.Σ και σύσσωμη η οικογένεια της Πάφου εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Θεοδότου για τον πρόωρο χαμό του γιου του, Νικόλα Θεοδότου. Αιωνία σου η μνήμη Νικόλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η αντίδραση του Απόλλωνα μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και το μέλλον του Ματσίν
Νικόλας Χριστοφίδης: O 15χρονος με τη μεγαλύτερη «ακρίβεια πάσας» Ανώτατης Κ15 (Vid & Stats)
ΒΙΝΤΕΟ: Αποκαλύψεις Τάνκοβιτς για τη φοβερή γκολάρα που έστειλε την Πάφο στον τελικό
Σόκαρε τον Απόλλωνα σε νεκρό χρόνο η Πάφος και πέταξε για τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε μέσω VAR ο Απόλλωνας και το γκολ που έφερε την έκρηξη στις κερκίδες
Το respect του Σπιλέφσκι στους Ομονοιάτες-«Όποτε φώναζε ο κόσμος της Ομόνοιας σηκωνόταν η τρίχα μου»
BINTEO: Με σβηστές μηχανές πήρε την πρόκριση στο τελικό η Ομόνοια και πάει να γράψει ιστορία
BINTEO: Το εντυπωσιακό κορεό που έφτιαξαν οι οπαδοί του Απόλλωνα στο ασφυκτικά γεμάτο Άλφαμεγα
BINTEO: Η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Κακουλλή που τους πέρασε όλους στο ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες Απόλλωνα και Πάφου στο κατάμεστο Άλφαμεγα