«Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να φοβηθεί μόνο από τον κακό του εαυτό... Ο Εφραίμ είναι σοβαρό παιδί»

Αισιόδοξος για την έκβαση της αποψινής ευρωπαϊκής αναμέτρησης του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Τζιλάνι του Κοσόβου εμφανίστηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Τάκης Αντωνίου, ο οποίος υπέδειξε ταυτόχρονα πως οι γαλαζοκίτρινοι θα πρέπει πάρουν το παιχνίδι σοβαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Όπως ανέφερε ο κ. Αντωνίου, σε δηλώσεις του στο Super Sport FM, «οι ομάδες από το Κόσοβο δεν είναι τόσο ισχυρές», προσθέτοντας πως «ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να φοβηθεί μόνο από τον κακό του εαυτό. Θα πρέπει να πάρουν τον αγώνα στα σοβαρά. Αν υπάρξουν προκλήσεις να κρατήσουν την ηρεμία τους για να μπορέσουν να εξαργυρώσουν την ανωτερότητα τους».

Σε σχέση με την ενδεκάδα που πιστεύει πως θα προτάξει ο Ουζουνίδης, ο πρώην άσσος του ΑΠΟΕΛ, είπε πως θεωρεί ότι «θα κρατήσει στον πάγκο είτε τον Κλωναρίδη, είτε τον Μπεν Σαχάρ για να έχει υποστήριξη κατά τη διάρκεια του αγώνα», συμπληρώνοντας πως πιστεύει πως «θα παίξει ο Εφραίμ γιατί είναι ένα σοβαρό παιδί, συνεπής και θα χρειαστεί».

Ερωτηθείς για τον Μιχαΐλοβιτς και τον Αποστολάκη, ο Τάκης Αντωνίου ανέφερε πως «πέρσι ο Ουζουνίδης χρησιμοποίησε τον Μιχαΐλοβιτς στη μεσαία γραμμή. Αυτό θα δώσει την ευκαιρία και στον Αποστολάκη να αγωνιστεί, ένας ποδοσφαιριστής που έχει παραστάσεις».

Σε ό,τι αφορά τους νεαρούς Σατσιά και Κούτσακο, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ ανέφερε πως «έχουν το περιθώριο να παίξουν. Έχουν ταλέντο και κάτι ξεχωριστό. Μπήκαν στην πρώτη γραμμή και κάτι καλό πρέπει να περιμένουμε από αυτούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής