Ο ενθουσιασμός του Κούσουλου και το «δεν θα φοβηθούμε κανένα»

Ενθουσιασμένος για την πρόκριση επί της Λέγκια Βαρσοβίας, εμφανίστηκε μιλώντας στην κάμερα της Ομόνοιας, ο ποδοσφαιριστής των πρασίνων Ιωάννης Κούσουλος.
 
Μιλώντας στην κάμερα της Ομόνοιας, ο Κύπριος διεθνής ανέφερε ότι «είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ήρθαμε έτοιμοι και είπαμε ότι δεν θα φοβηθούμε κανένα αντίπαλο. Βήμα-βήμα, μπορούμε να μπούμε στους ομίλους. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και δεν θα φοβηθούμε κανένα».
 
Για το κλειδί που έφερε την πρόκριση, ο Κούσουλος τόνισε ότι «κάναμε το παιχνίδι μας και είπαμε ότι δεν θα φοβηθούμε κανένα αντίπαλο. Μπορούμε να πάμε πολύ ψηλά. Για να πας ψηλά και να προκριθείς σε αυτό το επίπεδο, πρέπει όλοι να είναι στο 100%».
Μετά το σπουδαίο διπλό στη Βαρσοβία, η Ομόνοια στρέφει πλέον την προσοχή της, στον δύσκολο αγώνα που έχει να δώσει για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, κόντρα στην Καρμιώτισσα, στο στάδιο ΓΣΠ. 
 
Οι πράσινοι, θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας, κόντρα στην Πάφο, έχοντας στο πλευρό τους, τον κόσμο τους.
 
Οι οπαδοί της Ομόνοιας, αναμένεται να εξαντλήσουν όλα τα εισιτήρια που θα έχουν στη διάθεση τους για το συγκεκριμένο παιχνίδι, θέλοντας να αποθεώσουν τους παίκτες, για την τεράστια πρόκριση μέσα στην Πολωνία.
 
Σε ότι αφορά στον επόμενο αντίπαλο των πρασίνων για τον γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, θα γίνει γνωστός στην κλήρωση της 31ης Αυγούστου.
 
Οι πέντε πιθανοί αντίπαλοι, είναι η Γιανγκ Μπόις, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Ερυθρός Αστέρας, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η Καραμπάκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία