Με τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι ο Κετσπάγια-Μεταγραφές και πρόγραμμα βουνό

H Aνόρθωση, απολαμβάνει από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής την κορυφή της βαθμολογίας, μετά την δύσκολη νίκη επί της Πάφος Fc, στο στάδιο Στέλιος Κυριακίδης.
 
Οι ποδοσφαιριστές του Τιμούρ Κετσπάγια, μετά το δύο στα δύο που πέτυχαν με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, γεμίζουν τις μπαταρίες τους, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
 
Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, η Ανόρθωση έχει να ανέβει βουνό, αφού θα παίξει με Ομόνοια και Απόλλωνα, ενώ στο ενδιάμεσο, θα αγωνιστεί για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Ο Τιμούρ Κετσπάγια, από την πλευρά του δεν έχει χρόνο για ξεκούραση, αφού ο προγραμματισμός τρέχει και οι εκκρεμότητες πρέπει να καλυφθούν, πριν τον επόμενο αγώνα της ομάδα της Αμμοχώστου.
 
Μετά τις πληροφορίες που θέλουν τον τέως αρχηγό της Μακάμπι Τελ Αβίβ Ντορ Μίχα να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Μεγάλη Κυρία, για να καλύψει το κενό που άφησε ο Ρούμπεν Ράγιος, το νέο όνομα που επανήλθε στο προσκήνιο, είναι αυτό του Γκιόρκι Παπουνασβίλι.
Ο Γεωργιανός επιθετικός, παίζει στα ρεπορτάζ της Ανόρθωσης σε κάθε μεταγραφική περίοδο, από την ημέρα που ανέλαβε ο Τιμούρ Κετσπάγια, ωστόσο, η περίπτωσή του θεωρείται δύσκολη.
Ο Παπουνασβίλι, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Σαραγόσα, η οποία τον παραχωρεί με την μορφή δανεισμού, ωστόσο, το πρόβλημα είναι πως ο ποδοσφαιριστής έχει προτάσεις από πιο προηγμένα από το κυπριακό, πρωταθλήματα, όπως είναι αυτό της Ρωσίας και της Τουρκίας.
 
Παρόλα αυτά, η παρουσία του Κετσπάγια στον πάγκο της Ανόρθωσης, ίσως γείρει την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας της Αμμοχώστου, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.
 
Στο μεταξύ, οι κυανόλευκοι, την ερχόμενη Τρίτη θα μάθουν τον αντίπαλό τους για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής