Έπεσαν οι υπογραφές για αναβάθμιση του γηπέδου της Δόξας-Πόσα θα στοιχίσει

Υπογράφηκαν την Τρίτη τα συμβόλαια για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της Δόξας Κατωκοπιάς, στην Περιστερώνα, από τον Πρόεδρο της Δόξας Κώστα Χριστοδούλου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εργοληπτικής εταιρείας Ν. Γαβριήλ & Υιοί Λτδ, Στέλιο Γαβριήλ, στην παρουσία του Προέδρου του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη και της Γενικής Διευθύντριας Μαίρης Χαραλάμπους και του Αντιπρόεδρου της Δόξας Νίκου Κωνσταντινίδη.
 
Η αναβάθμιση περιλαμβάνει την ανέγερση νέας κερκίδας στην ανατολική πλευρά, χωρητικότητας 2.400 φιλάθλων, την αναδόμηση όλων των αποδυτηρίων και άλλων βοηθητικών χώρων, την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου, την αναβάθμιση του φωτισμού, την αναδόμηση της περίφραξης και άλλες παρεμφερείς εργασίες. Με την αναβάθμιση που προωθείται, το γήπεδο θα μπορεί να φιλοξενεί αγώνες 1ης κατηγορίας. Το συνολικό κόστος του έργου ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια περίπου και η ολοκλήρωσή του προνοείται να γίνει σε 16 μήνες.
 
Όπως αναφέρεται σε σχετικό Δελτίο Τύπου ο Πρόεδρος του ΚΟΑ δήλωσε ότι με την αναβάθμιση του γηπέδου της Δόξας στην Περιστερώνα, ο Οργανισμός και η Πολιτεία γενικότερα δείχνουν έμπρακτα τη στήριξη τους στα σωματεία και ιδιαίτερα τα προσφυγικά που έχουν γηπεδικές ανάγκες. Πρόσθεσε ότι επιπρόσθετα το γήπεδο αυτό προωθεί την πολιτική του ΔΣ ΚΟΑ για περιφερειακή ανάπτυξη γηπέδων, αφού θα φιλοξενεί τις ομάδες της περιοχής.
 
Από την πλευρά της η Δόξα ευχαρίστησε τον ΚΟΑ για τη διαχρονική στήριξη του, καθώς επίσης και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για το προσωπικό ενδιαφέρον που επέδειξε.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ