Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Για κατάθεση ο Παπασταύρου, κλήθηκε να δώσει στοιχεία και να τεκμηριώσει

  15/09/2020 16:55
Για κατάθεση ο Παπασταύρου, κλήθηκε να δώσει στοιχεία και να τεκμηριώσει

Για κατάθεση ο Παπασταύρου, κλήθηκε να δώσει στοιχεία και να τεκμηριώσει

  15/09/2020 16:55
Τα πάνω κάτω έφεραν για άλλη μια φορά οι δηλώσεις του προέδρου της Ομόνοιας Σταύρου Παπασταύρου, ο οποίος μεταξύ άλλων, μίλησε για «προσφορά», 200 χιλιάδων μαύρα χρήματα, από τον πρόεδρο της Δόξας Κώστα Χριστοδούλου, ώστε να διευθετήσει τη μεταγραφή του Φράνσις Ουζόχο.
 
Το μπαλάκι σήκωσε ο Κώστας Χριστοδούλου, ο οποίος όχι μόνο διέψευσε τους ισχυρισμούς Παπασταύρου, αλλά με ανακοίνωσή του, υπέδειξε πως δεν γνωρίζει τον πρόεδρο της Ομόνοιας και πως δεν αντάλλαξαν ποτέ ούτε μια κουβέντα και πως υπέπεσε σε μεγάλη γκάφα.
 
Μετά τα όσα ειπώθηκαν, η Επιτροπή Δεοντολογίας άρχισε έρευνα, με τον πρόεδρο της Επιτροπής Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, να διαμηνύει πως θα εξεταστούν όλες οι αναφορές κι αν προκύπτει κάτι που δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα της επιτροπής, τότε θα ενημερωθεί σχετικά η Αστυνομία για να διεξάγει τη δική της έρευνα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της OMADA, ήδη ο Σταύρος Παπασταύρου κλήθηκε για κατάθεση, ώστε να επαναλάβει τους ισχυρισμούς του και να δώσει στοιχεία για διερεύνηση, ενώ εμφανίστηκε θετικός στο να συνεργαστεί και να μιλήσει στην επιτροπή.
 
Μετά τον Παπασταύρου, σειρά θα πάρει ο Κώστας Χριστοδούλου, ο οποίος επίσης αναμένεται να δώσει κατάθεση και να απαντήσει στα όσα του καταλογίζει ο πρόεδρος της Ομόνοιας.
 
Αξίζει να σημειωθεί, πως σε περίπτωση που δεν υπάρχουν οποιαδήποτε στοιχεία ή επιπρόσθετες μαρτυρίες που να τεκμηριώνουν τα λεγόμενα Παπασταύρου, τότε είναι ορατό το ενδεχόμενο το θέμα να κλείσει, εντός ημερών και για άλλη μια φορά να δημιουργήθηκε σάλος χωρίς ουσία.
 
Υπενθυμίζεται, ότι ο Σταύρος Παπασταύρου, πριν από μερικούς μήνες είχε προβεί δημόσια σε καταγγελίες για στημένα, ωστόσο δεν συνεργάστηκε με την Αστυνομία για να δώσει οποιαδήποτε στοιχεία για διερεύνηση, λέγοντας πως δεν εμπιστεύεται τις Αρχές.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας