Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η επίσημη ανακοίνωση της Ομόνοιας για το θετικό κρούσμα

  25/09/2020 19:29
Η επίσημη ανακοίνωση της Ομόνοιας για το θετικό κρούσμα

Η επίσημη ανακοίνωση της Ομόνοιας για το θετικό κρούσμα

  25/09/2020 19:29

Το θετικό κρούσμα σε ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, επιβεβαίωσαν οι πράσινοι, οι οποίοι ανέφεραν ότι τα υπόλοιπα τεστ σε ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι αρνητικά.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια, «ενημερώνουμε πως μετά από δύο ελέγχους που διενεργήθηκαν χτες (24/09) και σήμερα (25/09) στα μέλη της αποστολής μας που ταξίδεψαν στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, έχει εντοπιστεί ποδοσφαιριστής μας θετικός στη νόσο COVID-19. Τα υπόλοιπα δείγματα ήταν αρνητικά».

Αναφέρει επίσης ότι, «ο ποδοσφαιριστής έχει τεθεί σε αυτοπεριορισμό και εφαρμόζει όσα προβλέπονται στο πρωτόκολλο. Η χτεσινή (24/09) και σημερινή προπόνηση (25/09) έχουν ακυρωθεί, ενώ η ομάδα θα προπονηθεί αύριο (26/09) εφαρμόζοντας και ακολουθώντας όπως πάντοτε τις πρόνοιες του πρωτοκόλλου».

Επισημαίνεται ακόμα ότι «υπάρχει προγραμματισμένος νέος έλεγχος την ερχόμενη Κυριακή (27/09), σύμφωνα με το πρωτόκολλο της ΟΥΕΦΑ, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Σημειώνουμε πως τις τελευταίες πέντε μέρες η ομάδα μας έχει υποβληθεί σε τρεις ελέγχους, καθώς πέρα από τον χτεσινό και τον σημερινό είχε γίνει έλεγχος και την περασμένη Κυριακή στον οποίο όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας