Πάει για κόλπο γκρόσο με Γιάκολις η Ξάνθη-Τι προνοεί η πρόταση

Τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Αντόνιο Γιάκολις, θέλει διακαώς η Ξάνθη, η οποία προτείνει γη και ύδωρ για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.
 
Σύμφωνα με το sportime.gr, ο Γιάκολις, έπαιξε σχεδόν για τις μισές ομάδες της Super League 1. Ωστόσο, για διαφορετικούς λόγους δεν προχώρησε σε καμία. Το βασικότερο ήταν το οικονομικό. Η Ξάνθη, όμως, φαίνεται πως την τελευταία στιγμή πάει για το colpo grosso.
 
Βλέποντας πως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, ο Αντόνιο Γιάκολις φλερτάρει με το να μείνει στο… ράφι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα. Ο ΑΠΟΕΛ δεν τον υπολογίζει, ο παίκτης έχει ενημερωθεί και γνωρίζει και ποιο θα είναι το ποσό της αποζημίωσης. Περίπου στις 70.000 ευρώ θα πάρει ο Κροάτης. Την όλη κατάσταση προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Ξάνθη.
 
Η πρόταση που του κατέθεσε, μάλιστα, είναι ενδεικτική των προθέσεών της. Οι Θρακιώτες χτίζονται με το σκεπτικό ότι θα είναι περαστικοί από τη Super League 2. Γι’ αυτό και κάνουν οικονομικές υπερβάσεις. Για τη σεζόν που μας έρχεται προσφέρουν στον 28χρονο εξτρέμ 100.000 ευρώ, ενώ εάν ανέβουν του χρόνου οι αποδοχές του θα φτάσουν τις 150.000 ευρώ!
 
Όπως αναφέρεται «τέτοια χρήματα δεν μπορούσε να βρει έως τώρα σε καμία άλλη ελληνική ομάδα ο Γιάκολις. Απόλλων Σμύρνης και Βόλος δεν έφταναν έως εκεί, όπως και ο Παναιτωλικός. Το ενδιαφέρον των δύο πρώτων έχει πάψει να υφίσταται, ενώ στο Αγρίνιο φαίνεται ότι θα κάνουν μία τελευταία προσπάθεια. Δεδομένου, όμως, ότι προσφέρουν λιγότερα χρήματα, μοναδικό δέλεαρ είναι ότι αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία. Άμεσα αναμένεται να απαντήσει στην Ξάνθη ο ποδοσφαιριστής».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σόκαρε τον Απόλλωνα σε νεκρό χρόνο η Πάφος και πέταξε για τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε μέσω VAR ο Απόλλωνας και το γκολ που έφερε την έκρηξη στις κερκίδες
Το respect του Σπιλέφσκι στους Ομονοιάτες-«Όποτε φώναζε ο κόσμος της Ομόνοιας σηκωνόταν η τρίχα μου»
BINTEO: Με σβηστές μηχανές πήρε την πρόκριση στο τελικό η Ομόνοια και πάει να γράψει ιστορία
BINTEO: Το εντυπωσιακό κορεό που έφτιαξαν οι οπαδοί του Απόλλωνα στο ασφυκτικά γεμάτο Άλφαμεγα
Λήξη συναγερμού-Η UEFA ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη
BINTEO: Η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Κακουλλή που τους πέρασε όλους στο ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες Απόλλωνα και Πάφου στο κατάμεστο Άλφαμεγα
Αλυσιδωτές εξελίξεις στην Ανόρθωση-Παραιτήθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο
Οι ενδεκάδες Ομόνοιας και Άρη στον επαναληπτικό Κυπέλλου στο ΓΣΠ