«Αν αυτοί είναι αμυντικοί, εγώ είμαι σύμβουλος του Τραμπ»

Λάβρος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Δημήτρης Μισός, για τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας.
 
Σε δηλώσεις του στον «Active», ο κ. Μισός ερωτήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στους γαλαζοκίτρινους, αλλά και για το τι είπε στον φίλο του, επίσης παλαίμαχο άσο του ΑΠΟΕΛ Νίκο Παντζιαρά, όταν μίλησαν για την ομάδας τους.
 
«Του είπα να πάμε να παίξουμε εμείς στον ΑΠΟΕΛ. Ένα σπίτι που κτίζεται τώρα, όταν ανάψεις την πρίζα δεν λειτουργούν. Έτσι είναι ο ΑΠΟΕΛ τώρα. Όταν θέλω να ανάψω το ψυγείο, ανάβει η τηλεόραση. Όταν ανάβω την τηλεόραση, ανάβει το ψυγείο».
 
Κληθείς να διευκρινίσει τι εννοούσε, ο κ. Μισός είπε πως, «άμα είναι αυτοί στόπερ εγώ είμαι σύμβουλος του Τραμπ.  Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά ο Μερκής ήταν πέρσι ο Νο 1 στόπερ και σκόρερ. Γιατί είναι εκτός; Διερωτώμαι ως παλαίμαχος παίκτης και ως θεατής».
 
Ως προς το κατά πόσον υπάρχουν ευθύνες στη διοίκηση της ομάδας, απάντησε πως δεν φταίει ο Πρόδρομος Πετρίδης.
 
«Ο ΑΠΟΕΛ είναι τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Μπράβο του Πρόδρομου, πήρε τον ΑΠΟΕΛ εκεί που πρέπει. Τον οδήγησε τόσα χρόνια σε κατακτήσεις πρωταθλημάτων και στην Ευρώπη».
 
Συνέχισε ρίχνοντας την ευθύνη, στον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους ποδοσφαιριστές. «Τα αποδυτήρια φταίνε. Δεν έχει την ευθύνη για τα αποδυτήρια ο πρόεδρος. Εάν δεν θέλουν ορισμένοι να παίζουν στον ΑΠΟΕΛ να φύγουν. Προσβάλουν το όνομα του ΑΠΟΕΛ. Με 70% κατοχή να μην κάνουμε ευκαιρία; Για όνομα του Θεού!».
 
Για το τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει ο ΑΠΟΕΛ, απάντησε αμέσως, «τα αποδυτήρια. Το ποδόσφαιρο είναι να προσπαθήσω να βάλω γκολ και να μην δεχθώ. Να τρέχω, να κάνω τάκλιν και όχι να περνάνε από δίπλα μου και να μην κάνω τίποτα. Μπορεί να του κάνουν και πόλεμο του Ουζουνίδη».
 
Επισήμανε εξάλλου ότι «αν δεν υπάρξει άμεση ανάκαμψη, ο ΑΠΟΕΛ δεν θα τερματίσει ούτε τέταρτος. Δεν είναι το αποτέλεσμα είναι οι εμφανίσεις. Παίξαμε με Καρμιώτισσα και Ερμή και δεν κερδίσαμε. Λείπει ο τσαμπουκάς. Ο ΑΠΟΕΛ είναι η ιστορία».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε