Στην αντεπίθεση για τις καταγγελίες της Ομόνοιας ο ΑΠΟΕΛ-Καρφιά για Παπασταύρου

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ΑΠΟΕΛ, σε σχέση με τις καταγγελίες της Ομόνοιας, για τις οποίες όρισε ερευνώντα λειτουργό η ΚΟΠ.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ, αναφέρει πως «αναμένουμε ακόμα από την ΚΟΠ, την κοινοποίηση της επιστολής της Ομόνοιας. Για να ξέρουμε, τους λόγους που κατηγορούμαστε.  Η ΚΟΠ διόρισε ερευνώντα λειτουργό και πολύ καλά έκανε. Βεβαίως ταυτόχρονα σημειώνουμε ότι ήδη η ΚΟΠ έχει παραλάβει όλα τα αποδεικτικά έγγραφα που χρειάζεται για να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα. Όπως προνοείται από το πρωτόκολλο της».
 
Ο ΑΠΟΕΛ, αναφέρει επίσης ότι η ΚΟΠ ενημερώθηκε «για το ποτέ έγιναν τεστ στον ΑΠΟΕΛ, πότε ήταν θετικός ποδοσφαιριστής, μέλος προπονητικού επιτελείου ή υποστηρικτικού προσωπικού. Τα έχει παραλάβει ανά τεστ όποτε υπήρχε θετικός. Ενημερώσαμε επίσης για όλα τα επιπλέον τεστ που έχουν γίνει στο ΑΠΟΕΛ. Περισσότερα από όσα προβλέπονται από οποιονδήποτε πρωτόκολλο. Ενημερώθηκαν με ημερομηνίες από το περασμένο Σάββατο. Όμως ακόμα και έτσι είμαστε στην διάθεση του».

Καταλήγοντας, ο ΑΠΟΕΛ διερωτάται, «μιας και έχει οριστεί ερευνών λειτουργός, καλό θα ήταν να εξετάσει και πόσες φορές ο πρόεδρος της Ομόνοιας ήρθε στην Κύπρο και δεν παρέμεινε σε 14 μέρες αυτοπεριορισμό, βάζοντας έτσι τόσο την δημόσια υγεία όσο και την ίδια την ομάδα του σε κίνδυνο. Να αναμένουμε ανάλογη έρευνα;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ένας «μάγος» στο λιμάνι
«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό