Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

«Σε ποιον να πεις να δώσει παιχνίδι; Να πω του παίκτη μου να χαρίσει;»

  22/02/2021 11:19
«Σε ποιον να πεις να δώσει παιχνίδι; Να πω του παίκτη μου να χαρίσει;»

«Σε ποιον να πεις να δώσει παιχνίδι; Να πω του παίκτη μου να χαρίσει;»

  22/02/2021 11:19

Για την είσοδο στην πρώτη εξάδα, αλλά και για την ενόχλησή του, από τα λεγόμενα μερίδας φίλων του Ολυμπιακού, μίλησε ο Χριστόφορος Τορναρίτης.

Σε δηλώσεις του στον Σπορ ΦΜ, ανέφερε αρχικά πως «από την αρχή της χρονιάς εγώ πίστευα σε αυτή την ομάδα για ακόμη πιο ψηλά από εκεί που βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Όσο χρόνια υπήρξα στον Ολυμπιακό, η ομάδα ήταν πάντα μέσα στους πρώτους έξι. Για μένα δεν θεωρείται έκπληξη. Η ομάδα αυτή έπρεπε να ήταν πολύ πιο ψηλά».

Για το θεσμό του κυπέλλου, σημείωσε ότι «θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Έχουμε κερδίσει μια από τις πιο δυνατές ομάδες, την Ομόνοια. Έχουμε την ποιότητα μέσα στην ομάδα, γιατί όχι». Παράλληλα, τόνισε πως «θα δώσουμε την έμφαση μας στο κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε να προστατέψουμε κάποιους παίκτες και να δώσουμε χώρο σε πιο νεαρούς. Ευελπιστώ πάρα πολύ σε αυτό, ότι κάποιοι παίκτες δεν πήραν πολλές συμμετοχές».

Όσον αφορά το προπονητικό κέντρο που οραματίζεται, σημείωσε ότι «προχωρούμε σε ιδιόκτητη γη κοντά στο ΓΣΠ για να δημιουργήσουμε τις δικές μας εγκαταστάσεις. Τα σχέδια είναι σε προχωρημένο στάδιο και ανά πάσα στιγμή μπορούν να μπουν και οι μπουλντόζες μέσα».

Εξάλλου, κλήθηκε να σχολιάσει και τα λεγόμενα φίλων του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως «έχω πικραθεί πάρα πολύ από μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού. Να δίνεις τη ζωή σου με τεράστιο κόστος σε αυτή την ομάδα και να τελειώνει ένα παιχνίδι και να ξεκινούν να λένε ότι πουλήσαμε το παιχνίδι. Αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν πλέον, τουλάχιστον στην πρώτη κατηγορία. Δεν μπορεί να πάει κάποιος να ρισκάρει να πάει φυλακή. Σε ποιον να πεις να δώσει παιχνίδι; Να πω του παίκτη μου να χαρίσει; Ο κόσμος πρέπει να βγάλει αυτή την αρρώστια από το μυαλό του. Αυτά δεν συμβαίνουν, τουλάχιστον στον Ολυμπιακό».

Καταληκτικά, ερωτήθηκε για τη μάχη του τίτλου, σημείωσε πως «η ΑΕΛ έχει κάτι το διαφορετικό. Βγάζει ένα πράγμα το οποίο δεν βγάζουν οι άλλες ομάδες. Θα είναι εκεί μέχρι τέλους η ΑΕΛ. Είναι και η Ανόρθωση που άρχισε και παίζε καλό ποδόσφαιρο. Είναι ο Απόλλωνας και η Ομόνοια, θα γίνει χαμός. Αυτή η ομάδα που θα κερδίσει τον Ολυμπιακό θα πάρει το πρωτάθλημα. Όλοι οι επίδοξοι πρωταθλητές θα πρέπει να περάσουν μπροστά από μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας