Ξεκάθαρος ο Φανούριος-«Δεν υπήρξε ποτέ αρνητική σκέψη για τον προπονητή»

Για τη δύσκολη νίκη επί της ΕΝΠ, τον αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση, αλλά και τα περί αποχώρησης του Γιάννη Πετράκη, απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου. 

Μιλώντας στον SuperSport Fm, ανέφερε αρχικά πως «η επόμενη μέρα είναι φυσιολογική, απλά ξεπεράσαμε ένα ακόμη εμπόδιο. Σίγουρα ήρθε με δύσκολο τρόπο και θεωρώ όπως εξελίχθηκε έχουμε κάποιες απορίες για το πέναλτι της Ένωσης αφού είχαμε και εμείς μία ίδια φάση και δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ μας. Είμαστε στην τελική ευθεία και πρέπει να μην υπάρχουν τέτοια λάθη, εμείς μπορούσαμε να είχαμε στερηθεί δύο βαθμούς χθες. Η Ένωση ήταν πολύ καλός αντίπαλος και μπράβο τους, έχει βελτιωθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα και έβαλε δύσκολα στους μεγάλους αντιπάλους της. Έδειξαν ψυχικά αποθέματα οι παίκτες μας και πήραμε τη νίκη».

Για τα ντέρμπι των play-off, σημείωσε ότι «αρχίζουν και οι τέσσερις ομάδες από την ίδια αφετηρία καθώς οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές, οι ομάδες αγωνίζονται χωρίς φιλάθλους σε ουδέτερο γήπεδο ουσιαστικά και η ομάδα που θα προετοιμάζεται καλύτερα για τα παιχνίδια αυτά έχει τις περισσότερες πιθανότητες. Είναι και ο τρόπος διαχείρισης ένα θέμα για μία ομάδα, τα συναισθήματα που θα προκύπτουν και το πως θα τα διαχειρίζονται. Το πρωτάθλημα θα κριθεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική και αυτός που θα έχει πάθος και θέληση αυτό το δίμηνο τότε θα πάρει και το πρωτάθλημα».

Όσον αφορά το πρώτο ματς με την Ανόρθωση, υπέδειξε πως «το κάθε 90λεπτο είναι μία ξεχωριστή ιστορία, τα μεταξύ μας παιχνίδια με την Ανόρθωση είναι πάντα ξεχωριστά στο 50-50 οι πιθανότητες των δύο ομάδων. Εμείς θα προετοιμαστούμε με ηρεμία και σοβαρότητα και θα διεκδικήσουμε τη νίκη».

Σε ότι έχει να κάνει με τις φημολογίες για τον Γιάννη Πετράκη, επισήμανε ότι «δεν υπήρξε ποτέ αρνητική σκέψη για τον προπονητή μας όμως αντιλαμβάνεστε πληρώνει ο Απόλλωνας φέτος την απώλεια των τίτλων στις προηγούμενες σεζόν. Σε κάθε απώλεια φοβόμαστε ότι απομακρύνεται το όνειρο. Αυτά τα συναισθήματα μας διακατέχουν πολλές φορές. Γνωρίζει ο προπονητής και οι παίκτες μας ότι υπάρχει πίεση, ο ίδιος απάντησε χθες σε όλα τα ερωτήματα που του έγιναν και ίσως το ύφος των συναδέρφων ήταν κάπως έντονο. Εμείς στηρίζουμε την ομάδα ψυχολογικά, έχουμε ποιοτικότατο ρόστερ που θέλει την ώθηση και στήριξη από τον κόσμο και αυτό θα κάνουμε. Ο κόσμος θέλει το πρωτάθλημα και δημιουργείται αυτή η πίεση, εμείς θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις είναι ξεκαθαρά θέμα συγκομιδής των βαθμών.

Είναι έμπειρος κόουτς γνωρίζει και ξέρει πως είναι τα πράγματα, αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει μεγάλη πίεση αλλά αυτό δεν τον καταβάλει. Πρέπει να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας και τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Όταν είσαι στο -2 είναι ενοχλητικό, ο κόσμος μας έχει το δίκιο του, το αντιλαμβανόμαστε και καλώ τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα για να μπορέσει να παλέψει μέχρι το τέλος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου