Κέρδισε, αναρριχήθηκε στην κορυφή και περιμένει με... αγωνία ο Απόλλωνας

Σπουδαία νίκη πέτυχε στο Τσίρειο Στάδιο ο Απόλλωνας απέναντι στην Πάφος FC, που επιβλήθηκε με 2-0, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA. Οι γαλάζιοι, μετά από τις δυο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα από ΑΕΚ και Ομόνοια αντίστοιχα, επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα και σκαρφάλωσαν προσωρινά στην κορυφή με 15 βαθμούς και αναμένουν πλέον τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων που καραδοκούν στην κορυφή, δηλαδή της ΑΕΚ που αγωνίζεται με την Ανόρθωση και του Άρη που κοντράρεται με τον ΑΠΟΕΛ. 

Αξιοσημείωτο για την ομάδα της Λεμεσού είναι ότι με την πολύτιμη νίκη που πέτυχε απέναντι στην παφιακή ομάδα, ξέφυγε στους τέσσερις βαθμούς από την ΑΕΛ που εξήλθε ισόπαλη με τον Εθνικό. 

Όσο αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι κύριοι πρωταγωνιστές το βράδυ του Σαββάτου για τον Απόλλωνα, είναι οι σκόρερ της ομάδας, Πίττας και Αλμπάνης, με τον δεύτερο μάλιστα να πραγματοποιεί ντεμπούτο με τη φανέλα του Απόλλωνα. Σπουδαία εμφάνιση επίσης, πραγματοποίησε και ο τερματοφύλακας της ομάδας της Λεμεσού Γιοβάνοβιτς, καθώς πραγματοποίησε πέντε σωτήριες αποκρούσεις στο πρώτο ημίχρονο, κρατώντας την εστία του Απόλλωνα ανέπαφη. 

Σαφώς και η απερίσκεπτη ενέργεια του Πάνιτς να κτυπήσει με τον αγκώνα του τον Νταμπό του Απόλλωνα που έφερε και την αποβολή του και την Πάφος FC να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο, έκανε το έργο της ομάδας της Λεμεσού στην επανάληψη του αγώνα ακόμη πιο εύκολο. 

Πίττας και Αλμπάνη διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα (2-0) για τους γαλάζιους της Λεμεσού, με τον πρώτο μάλιστα να χάνει τεράστια ευκαιρία στα τελευταία λεπτά του αγώνα για δεύτερο προσωπικό γκολ, καθώς αστόχησε από τα ένδεκα βήματα και δεν κατάφερε να κερδίσει τον πορτιέρε της Πάφου. 

Γενικότερα, οι ιθύνοντες της ομάδας του Απόλλωνα, παρέμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοση της ομάδας τους και αυτή η νίκη τους δίνει επιπλέον κίνητρο για τη συνέχεια, καθώς μετά τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα, η νίκη κόντρα στην Πάφος FC, αποτελούσε ουσιαστικά μονόδρομο... 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα στο Τσίρειο Στάδιο: 

 

 

Δειτε Επισης

Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά
«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές