Πουλάει τρέλα και διδάσκει ποδόσφαιρο ο Τσόρνιγκερ

Όταν το περασμένο καλοκαίρι ο Απόλλωνας επέλεγε τον Γερμανό Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, οι πλείστοι οπαδοί των γαλάζιων της Λεμεσού μπήκαν στο διαδίκτυο να κάνουν αναζήτηση το όνομά του, για να δουν περί τίνος πρόκειται.

Ο Γερμανός, είχε μεγάλες εμπειρίες από την Μπουντεσλίγκα και σίγουρα το βιογραφικό του ικανοποίησε τους «φυγάδες», ωστόσο μετά τις απανωτές αποτυχίες να κατακτηθεί ο τίτλος τα τελευταία χρόνια, ήταν κάπως επιφυλακτικοί.

Ακολούθησαν οι πρώτες μεταγραφές, οι περισσότερες από τις οποίες τους ανάγκασαν και πάλι να ψάξουν τα ονόματα στο διαδίκτυο, ενώ πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι έθεσαν πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα, τον Απόλλωνα ως πρώτο φαβορί να μείνει εκτός εξάδας.

Η εντός έδρας ήττα από την Ζίλινα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, αλλά και οι δηλώσεις του Τσόρνιγκερ, ότι μπορεί να μην έρθει το αποτέλεσμα στον επαναληπτικό, αλλά θα έρθει στη συνέχεια, ξένισε τους οπαδούς του Απόλλωνα, οι οποίοι είδαν την ομάδα τους να αποκλείεται από τη συνέχεια του θεσμού, καθότι δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε στο δεύτερο παιχνίδι. Τότε, οι πλείστοι θεώρησαν ότι ο Τσόρνιγκερ θα έφευγε νωρίς, ωστόσο λογάριαζαν χωρίς τον Νίκο Κίρζη.

Ο Γερμανός δούλεψε σκληρά, μεταφέροντας την τρέλα του στους ποδοσφαιριστές του και τα αποτελέσματα είναι ενώπιον του φίλαθλου κοινού. Ο Απόλλωνας είναι πρώτος στη βαθμολογία, παρότι τη δεδομένη στιγμή δεν παίζει και το καλύτερο ποδόσφαιρο και δείχνει ότι είναι μια ομάδα που ξέρει πως να παίρνει αποτελέσματα στο γήπεδο.

Ο Τσόρνιγκερ, έπεισε τους παίκτες του να έχουν αυτοπεποίθηση, ακόμα κι όταν στραβώνει ένα παιχνίδι και να μην τα παρατούν. Στα δύο τελευταία παιχνίδια, απέναντι σε Πάφο και ΑΕΛ, παρότι ήταν καλύτερος, δεν κατάφερνε να σκοράρει, ωστόσο πάλευε μέχρι το τελευταίο λεπτό και τελικά δικαιώθηκε και στους δύο αγώνες παίρνοντας τελικά τη νίκη.

Μπορεί στο τέλος της χρονιάς ο Τσόρνιγκερ να μην καταφέρει, όπως και οι προκάτοχοί του να πάρουν τον τίτλο, αλλά μπορεί και να τα καταφέρει, σπάζοντας την κατάρα που κατατρέχει τους γαλάζιους τα τελευταία χρόνια. Όλα αυτά, θα ξεκαθαρίσουν τον ερχόμενο Μάιο, ωστόσο βάσει των μέχρι στιγμής ενδείξεων, ο Απόλλωνας έχει μεγάλες πιθανότητες να τα καταφέρει, ιδίως εάν συνεχίσει να παίζει με τον συγκεκριμένο τρόπο, που θέλει ο προπονητής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική