Αυτές είναι όλες οι χρηματικές ποινές σε παράγοντες και παίκτες του ΑΠΟΕΛ

Βροχή τα πρόστιμα που επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ, στον ΑΠΟΕΛ, και σε παράγοντες για τα όσα εκτυλίχθηκαν μετά τον αγώνα με την Ανόρθωση, ενώ το Σωματείο καλείται να πληρώσει τα σπασμένα και για την συμπεριφορά των οπαδών του. 

Συγκεκριμένα, σε ότι αφορά τα επεισόδια στις κερκίδες και τις κάρτες οι ποινές είναι: 

  • 800 ευρώ για τις πέντε κάρτες
  • 1,500 ευρώ για μεταφορά αντικειμένων
  • 1,500 ευρώ για φωτοβολίδες
  • 1,500 ευρώ για ρίψη αντικειμένων
  • 1,500 ευρώ για είσοδο ατόμου στον αγωνιστικό χώρο
  • 10,000 ευρώ για τα επεισόδια στις κερκίδες

Σε ότι αφορά τον Πρόδρομο Πετρίδη, ο Αθλητικός Δικαστής στην απόφασή του αναφέρει πώς σύμφωνα με την καταγγελία, μετά το τέλος του αγώνα απείλησε τον διαιτητή, ο οποίος κατέγραψε τη συμπεριφορά του προέδρου του ΑΠΟΕΛ στο φύλλο αγώνος. Ο Αθλ. Δικαστής στην απόφαση του αναφέρει πως «θεωρώ πάρα πολύ σοβαρή τη συμπεριφορά του αφού είναι γνωστό ότι οι ενέργειες υψηλόβαθμων παραγόντων ενός σωματείου δίνουν λανθασμένα μηνύματα στου φιλάθλους που βρίσκονται στις κερκίδες και σε πάρα πολλές περιπτώσεις αποτελούν την αιτία δημιουργίας σοβαρότατων επεισοδίων».

Μάλιστα, ο δικαστής σημειώνει πως «δεν υπάρχει απολύτως καμία δικαιολογία για τις ενέργειες του κ. Πετρίδη και ειδικότερα για την απαράδεκτη συμπεριφορά του προς τον διαιτητή του αγώνα». Προσθέτοντας πως τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να αντιμετωπίζονται με αυστηρότητα».

Ως εκ τούτου ο δικαστής επέβαλε στον Πρόδρομο Πετρίδη πρόστιμο ύψους 3,000 ευρώ και αποκλεισμό από τα γήπεδα για τέσσερις αγώνες.

Οι αγώνες που χάνει ουσιαστικά ο ισχυρός άνδρας των γαλαζοκιτρίνων είναι τα παιχνίδια με ΑΕΚ, Απόλλων, Ανόρθωση και Πάφο.

Σε ότι αφορά τις ποινές στους υπόλοιπους παράγοντες είναι:

  • Ευθύμιος Αγαθοκλέους, 1,500 ευρώ και αποκλεισμός για τρεις αγωνιστικές  
  • Γεωργίου Σαββίδης, 1,500 ευρώ και αποκλεισμός για τρεις αγωνιστικές
  • Σάββας Γιαζού, 1,500 ευρώ και αποκλεισμός για τρεις αγωνιστικές
  • Νεκτάριος Πετεβίνος, 2,000 ευρώ και αποκλεισμός για δυο αγωνιστικές (ο Αθλ. Δικαστής αναφέρεται σε έντονες διαμαρτυρίες του Πετεβίνου, σχολιάζοντας πως ο εκπρόσωπος Τύπου ενός ιστορικού σωματείου θα έπρεπε να είναι υπόδειγμα για όλους)
  • Χάρης Φωτίου, 1,200 ευρώ
  • Νίκος Κουγιάλης, 1,200 ευρώ

Οι ποινές στους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ:

  • Ζαμπάλα, 2,000 ευρώ
  • Σόουζα, 3,000 ευρώ
  • Σάβιτς, 3,000 ευρώ και αποκλεισμός τρεις αγώνες
  • Εντογκαλά, 5,000 ευρώ και ένα αγώνα αποκλεισμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του