Αποκάλυψε πώς πήρε μεταγραφή για τον ΑΠΟΕΛ ο Αυγουστή-«Αλίμονο να έλεγα όχι»

Για τον τρόπο που μεταγράφηκε στον ΑΠΟΕΛ, ως τερματοφύλακας, μίλησε στην επίσημη εκπομπή της ομάδας, πριν τον αγώνα με αντίπαλο την Ανόρθωση, ενώ αναφέρθηκε και στη θέση που υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής.

Αρχικά, ανέφερε ότι τη σεζόν 2009-10, τον κάλεσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος του είπε ότι τον ήθελε για έξι μήνες στον ΑΠΟΕΛ και συμφώνησε να πάρει μεταγραφή από τον Άρη, όπου αγωνιζόταν, στη Λευκωσία και τον ΑΠΟΕΛ, καθότι το θεωρούσε κίνητρο για τον ίδιο να παίξει σε αυτή την ομάδα. 

Αφότου τέλειωσε η χρονιά, ο Γιοβάνοβιτς του ζήτησε να μείνει και την επόμενη χρονιά, ωστόσο η δουλειά που έκανε τον ανάγκασε να επιστρέψει στη Λεμεσό και τον Απόλλωνα. 

Σε ότι αφορά τη θέση που επέλεξε να αγωνίζεται, εξήγησε πως αρχικά έπαιζε σε άλλη θέση και μετά άλλαξε γνώμη, αγωνιζόμενος ως τερματοφύλακας.

«Αν ξαναέπαιρνα την απόφαση δεν θα αγωνιζόμουν ως τερματοφύλακας. Σήμερα ο τερματοφύλακας θέλει ύψος. Εγώ στα U15 είχα το ύψος, εγώ έμεινα ο ίδιος όπως στα U15. Δεν έχω παράπονο όμως από την καριέρα που έκανα».

Παράλληλα, μίλησε για τα πρώτα βήματα της προπονητικής του καριέρας, αλλά και στο γεγονός ότι στο πρώτο παιχνίδι της προπονητικής του καριέρας, έχασε τη μητέρα του. Αυτό, όπως είπε, τον έκανε να πιστέψει ότι θα τα κατάφερνε να πετύχει.

Σε σχέση με την μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ ως προπονητής, είπε «αλίμονο αν ερχόταν μια πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ και να έλεγα όχι. Ευλογία για μένα που βρίσκομαι στον ΑΠΟΕΛ. Υπάρχει πίσω από την πλάτη μου μια ταμπέλα και όλοι ξέρουν από που προέρχομαι (σ.σ. εννοώντας τον Απόλλωνα)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών