«Κύριοι σταματήστε να εκτίθεστε. Ο κ. Θεούλη έχει ιδιαίτερα γερές πλάτες» (vid)

Βγαίνει μπροστά και τοποθετείται εκ νέου ο ΑΠΟΕΛ, με αφορμή την ανάλυση του Τμήματος Διαιτησίας της ΚΟΠ, για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Χρίστος Γουήλερ, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. 

Σε ανακοίνωση του ο σύλλογος της Λευκωσίας αναφέρει ότι «λυπούμαστε να παρατηρήσουμε ότι το Τμήμα Διαιτησίας της ΚΟΠ, ακόμα και μετά από 4 μέρες και έχοντας τη δυνατότητα να δει και να αναλύσει τη φάση που έφερε την αποβολή του ποδοσφαιριστή μας, είτε αδυνατεί να αντιληφθεί τι βλέπει είτε προσπαθεί να καλύψει την αδυναμία αντίληψης του συγκεκριμένου διαιτητή. Η φάση είναι ξεκάθαρη».

Προσθέτοντας πως «δύο ποδοσφαιριστές διεκδικούν μια μπάλα που δεν είχε κανένας από τους δύο στην κατοχή του. Ο ποδοσφαιριστής μας, πρώτος, αποκτά κατοχή της μπάλας. Εξού και αυτή αλλάζει πλήρως κατεύθυνση. Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, κτυπά με το στήθος του ποδιού, το σημείο κάτω από το γόνατο του ποδοσφαιριστή μας. Και μάλιστα στη συνέχεια πέφτοντας αντί να κρατήσει το σημείο του ποδιού που είχε επαφή, κρατάει την κνήμη του. Καμία άλλη επαφή σε κανένα άλλο σημείο, δεν υπάρχει».

Κύριοι της επιτροπής και του τμήματος διαιτησίας, σταματήστε να εκτίθεστε. Φαίνεται ότι ο κ. Θεούλη έχει ιδιαίτερα γερές πλάτες και γι' αυτό μάλιστα μετά από τόσες φωνές εναντίον του, στάλθηκε εκ νέου να μας εκπροσωπήσει στο εξωτερικό. Για να αξιολογηθεί σε αγώνα νέων. Τα συμπεράσματα δικά σας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)