Η προϊστορία ανάμεσα σε Κύπρο και Ελλάδα και η καινούργια αρχή με Τιμούρ

Νέα αρχή κάνει η Εθνική μας ομάδα με την άφιξη του Τιμούρ Κετσπάγια στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ντεμπούτο στον σημερινό αγώνα κόντρα στην Εθνική Ελλάδος.   

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μετά από τέσσερις αγωνιστικές είναι ισόβαθμο με τη Βόρειο Ιρλανδία στους δύο βαθμούς και θέλει βαθμολογικό όφελος από το παιχνίδι, ώστε να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής για τον αγώνα με την Ελλάδα

Με την άφιξη του Τιμούρ Κετσπάγια επικρατεί αισιοδοξία για καλύτερες ημέρες και πως ο Γεωργιανός τεχνικός είναι ένας προπονητής, ο οποίος μπορεί να βελτιώσει την αγωνιστική κατάσταση και να υψώσει το ηθικό των παικτών του. 

Επιπλέον, μετά και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αναμένεται πως στις κερκίδες του ΑΕΚ Αρένα θα βρεθεί αρκετός κόσμος, σε μια προσπάθεια να σπρώξει τους παίκτες προς τη νίκη.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Τιμούρ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και δεν αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα τραυματισμού.

Στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Κωνσταντίνος Παναγή, Δημήτρης Δημητρίου, Ιωακείμ Τούμπας, Κύπρος Χριστοφόρου, Στέλιος Ανδρέου, Αντρέας Καρώ, Φάνος Κατελάρης, Νικόλας Παναγιώτου, Παύλος Κορρέα, Βαλεντάν Ρομπέρζ, Μάριος Αντωνιάδης, Νικόλας Ιωάννου, Κωστάκης Αρτυματάς, Χαράλαμπος Κυριάκου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Γρηγόρης Κάστανος, Μαρίνος Τζιωνής, Ανδρόνικος Κακουλλής, Δημήτρης Χριστοφή, Γιώργος Εφραίμ, Μάριος Ηλία, Λοΐζος Λοΐζου, Φώτης Παπουλής και Πιέρος Σωτηρίου.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Τιμούρ Κετσπάγια, είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό, καθώς είναι το πρώτο παιχνίδι του Γεωργιανού τεχνικού στον πάγκο της Εθνικής και συνεπώς αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το ποιες θα είναι οι επιλογές του.

Η προϊστορία 

Η Ελλάδα και η Κύπρος θα βρεθούν αντίπαλοι για 29η φορά στην ιστορία, αλλά μόλις πέμπτη σε επίσημη διοργάνωση.

Οι στενοί δεσμοί των δύο χωρών δημιούργησαν αρκετές φιλικές αναμετρήσεις, 23 συνολικά, όπου η Ελλάδα έχει 18 νίκες, η Κύπρος τρεις και έξι αγώνες ήταν ισόπαλοι.

Στα τέσσερα επίσημα παιχνίδια η Εθνική Ελλάδος, μετράει μόνο νίκες.

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)