Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ανανεώθηκε το πιστοποιητικό ασφάλειας του Τσιρείου-Μελέτες για το στέγαστρο

  29/09/2022 16:37
Ανανεώθηκε το πιστοποιητικό ασφάλειας του Τσιρείου-Μελέτες για το στέγαστρο

Ανανεώθηκε το πιστοποιητικό ασφάλειας του Τσιρείου-Μελέτες για το στέγαστρο

  29/09/2022 16:37

Μια μέρα πριν την λήξη του υφιστάμενου πιστοποιητικού ασφαλείας του Τσιρείου Σταδίου, κάτι που θα είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να διεξαχθούν ποδοσφαιρικοί αγώνες, η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων προχώρησε στην ανανέωση του, μέχρι τις 17 Νοεμβρίου 2022.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΓΣΟ, Κυριάκος Τσολάκης, σήμερα ο Σύλλογος ενημερώθηκε πως ανανεώνεται το πιστοποιητικό ασφάλειας του Τσιρείου, με τους ίδιους όρους, δηλαδή χρήση μόνο κατά 50% της χωρητικότητας των άνω διαζωμάτων.

Ως εκ τούτου, πρόσθεσε, δεν θα παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα στους προγραμματισμένους ποδοσφαιρικούς αγώνες για τον επόμενο ενάμιση μήνα, ενώ υπενθύμισε την έκθεση πολιτικού μηχανικού, σύμφωνα με την οποίαν οι κερκίδες του Τσιρείου δεν παρουσιάζουν προβλήματα ασφαλείας.

Παράλληλα, συνέχισε ο κ. Τσολάκης, η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων έχει ζητήσει μια μελέτη για το μεταλλικό στέγαστρο και ήδη ο ΓΣΟ προχώρησε, μέσω της διαδικασίας προσφορών, στην ανάθεση της μελέτης σε συγκεκριμένο διαπιστευμένο φορέα.

Όπως εξάλλου εξήγησε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης και Διαχείρισης του ΓΣΟ, Νίκος Νικολαΐδης, πρόκειται για δευτεροβάθμιο έλεγχο στο στέγαστρο, που γίνεται με μηχανήματα και ειδικό εξοπλισμό, τα οποία ελέγχουν τις συγκολλήσεις και τις οποιεσδήποτε φθορές.

Σημείωσε, την ίδια ώρα, ότι «στον οπτικό έλεγχο δεν παρατηρείται κανένα πρόβλημα, πέραν από επιφανειακές οξειδώσεις οι οποίες χρήζουν καθάρισμα και μπογιάτισμα».

Ο έλεγχος από τον διαπιστευμένο φορέα θα γίνει το αργότερα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, συμπλήρωσε.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας