Έβγαλαν μόνοι τους τα μάτια τους και καλούνται να δουν μπροστά ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ

Στη λευκή ισοπαλία κόλλησαν ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ στο ΓΣΠ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τις δυο ομάδες να χάνουν πολύτιμους βαθμούς για ακόμη ένα παιχνίδι. Η ομάδα της Λευκωσίας, αν και ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή και τον έλεγχο της μπάλας με το μέρος της, εντούτοις, δεν κατάφερε να στείλει ποτέ την μπάλα στα δίχτυα. 

Oι δέκα τελικές με τις τέσσερις στον στόχο για τους γηπεδούχους, έναντι των δυο με τη μια στον στόχο για τους φιλοξενούμενους, λένε ήδη πολλά, για την επικράτεια που είχε στον αγώνα ο ΑΠΟΕΛ, με την κατοχή να ήταν στο 54% έναντι 46% της ΑΕΛ. 

Σε ένα κλειστό παιχνίδι και χωρίς πολλές ιδιαίτερες φάσεις, αυτά που ξεχώρισαν ήταν το τετ α τετ του Κβιλιτάια με τον Μουριέλ στο 71’ και η κεφαλιά του Κοσταντίνοφ στο τέταρτο λεπτό της καθυστέρησης.

Από την άλλη, η ΑΕΛ, το μόνο που φάνηκε να ήθελε ήταν να διατηρήσει την εστία της ανέπαφη, κάτι που τα κατάφερε μέχρι το τελικός σφύριγμα, ενώ μοναδική τελική προσπάθεια ήταν και το μακρινό σουτ εκτός περιοχής του Ζντραφκόσφσκι, όπου είδε τον Μπέλετς να αποκρούει. 

Με το πέρας του ντέρμπι, ο ΑΠΟΕΛ φιγουράρει πλέον στους οκτώ βαθμούς και την πέμπτη θέση, έχοντας τέσσερις βαθμούς διαφορά από την κορυφή που βρίσκεται ο Άρης, ενώ από την άλλη η ΑΕΛ παραμένει στην προτελευταία θέση με δυο βαθμούς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)