Οι υποχρεώσεις των διεθνών του ΑΠΟΕΛ

Απαντήσεις για τις ευθύνες που του αναλογούν αλλά και την απόφαση να αποχωρήσει από τον πάγκο της Ανόρθωσης κλήθηκε να δώσει ο Νεόφυτος Λάρκου.   

Μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου για την παρουσίαση του νέου προπονητής της Κυρίας, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Αμμοχώστου ανέφερε πως «ένας προπονητής μπορεί να αποτύχει ένας καλός προπονητής και να πετύχει ένας κακός προπονητής. Δεν θα παρελθοντολογίσουμε, δεν είναι της ώρας. Η εικόνα μας δεν ήταν χτες κακή. Πάντα υπήρχε αξιολόγηση, αυτή είναι η δουλειά μου. Αν αναφέρεστε στις δικές μου ευθύνες, εγώ πάντα αναλαμβάνω ευθύνες. Πολλές φορές και κάποιων άλλων ίσως. Είναι μέσα στις ευθύνες μου να δουλεύω για το καλό της ομάδας. Αν το καλό της ομάδας, δεν περιλαμβάνει εμένα, μπορεί να το αποφασίσω εγώ ή η διοίκηση αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν είμαι ανεύθυνος. Είμαι πολύ υπεύθυνος».

Ερωτηθείς ένα υπάρχει ικανοποίηση από τον προγραμματισμό που έγινε με βάση τα δεδομένα που είχαν είπε πως «δεν θα ήθελα να επεκταθώ στο θέμα. Δεν ήταν ο ιδανικός προγραμματισμός και πάντα δεν θα είναι. Βλέπουμε συνολικά την εικόνα, δεν διαχωρίζουμε τους ποδοσφαιριστές».

Όσον αφορά την κριτική που δέχεται ο ίδιος είπε πως «μπορείς να μην κάνεις κάτι, για να μην δέχεσαι κριτική. Δουλειά μας είναι να δουλεύουμε πίσω από κλειστές πόρτες για το καλό της ομάδας. Δεν έχει νόημα να συζητάμε τώρα λεπτομέρειες και να ανοίγουμε αχρείαστα κεφάλαια. Σεβόμαστε τους πάντες αλλά έχουμε υποχρέωση να βελτιώνουμε αυτά που βλέπουμε και να λύνουμε άμεσα τα προβλήματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η απάντηση του Μουνιόθ για την παρουσία του στην Αρένα

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)