Η αναφορά του Λένον στον Ρονάλντο και αυτό που χρειάζεται η Ομόνοια

Για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστική των ομίλων του Europa League, μίλησε ο Νιλ Λένον. 

Ο προπονητής της Ομόνοιας, παραχώρησε δηλώσεις στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ιστορικού αγώνα και παρουσιάστηκε αισιόδοξος. 

Σε ερώτηση για το τι χρειάζεται να κάνει η ομάδα του σε ένα τέτοιο παιχνίδι είπε πως «πρέπει να βάλει περισσότερα γκολ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να παίξουμε πολύ καλά, όλοι οι ποδοσφαιριστές να αποδώσουν στο μέγιστο. Ο Φαμπιάνο να αποδώσει στο μέγιστο επειδή θα απειληθεί αρκετά. Να έχουμε ενέργεια, πλήρης συγκέντρωση και να τρέξουμε αρκετά και χωρίς την μπάλα. Το κίνητρο δεν θα είναι πρόβλημα, χρειαζόμαστε φυσική κατάσταση και να παίξουμε το παιχνίδι να μην μείνουμε στην μεγάλη στιγμή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με Κριστιάνο αλλά χωρίς τέσσερις στην Κύπρο η Γιουνάιτεντ

Ερωτηθείς για το πως βρίσκει την Κύπρο μέχρι τώρα και οι αναμνήσεις του από όταν νίκησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο παρελθόν με την Σέλτικ πρόσθεσε ότι «ήταν μια αξέχαστη βραδιά, παίξαμε δύο παιχνίδια, έπαιξε και ο Κριστιάνο, 3-2 στο «Ολντ Τράφορντ», έχω καλές αναμνήσεις μαζί τους όταν βρισκόμουν στην Λέστερ. Η Γιουνάιτεντ ήταν έπαιξε μεγάλο ρόλο στην ποδοσφαιρική μου εκπαίδευση. Είχαν τον καλύτερο προπονητή όλων των εποχών. Όσο αφορά την Κύπρο, απολαμβάνω τον χρόνο που είμαι εδώ, ένιωσα απίστευτα όταν πήραμε το κύπελλο πέρσι. 4-5 Ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα το επίπεδο είναι πολύ καλό. Αποκορύφωμα η πρόκριση και η κλήρωση σε ένα «σέξι» γκρουπ όπως είχα ξαναπεί. Απέναντι στην Σοσιεδάδ μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο, με την Σέριφ δεν είμασταν αρκετά καλοί. Να μείνουμε προσγειωμένοι και θα είναι τρομερό αν καταφέρουμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Η δουλειά μου εμένα είναι να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη. Να βρούμε μια ισορροπία και να κάνουμε μια καλή παρουσία αύριο».

Όσον αφορά τα νεότερα με τους τραυματίες ο προπονητής της Ομόνοιας ανέφερε πως «ο Μπασιρού είναι τραυματίας όπως έγινε γνωστό, θα μείνει εκτός για 4-6 εβδομάδες, ο Κασάμα είναι σχεδόν έτοιμος ίσως είναι λίγο νωρίς γι' αυτόν το παιχνίδι, ο Ψάλτης έχει μυικό τραυματισμό και θα είναι εκτός για αύριο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «η Γιουνάιτεντ έρχεται πληγωμένη στην Κύπρο και ομάδες σαν αυτή μπορεί να επανέλθει και να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Βρίσκονται σε μεταβατική περίοδο. Καταλαβαίνω την προσέγγιση για τον Ρονάλντο, όμως δεν μπορεί να μείνει αρκετό καιρό εκτός, τον χρειάζεται η ομάδα. Είναι φανταστικό που έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε, είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, το ποδόσφαιρο στην Κύπρο είναι νούμερο ένα».

Παράλληλα, ο Νιλ Λένον ανέφερε πως είναι «ξεχωριστό παιχνίδι επειδή είμαι από το Μάντσεστερ, όμως από εκεί και πέρα θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί αύριο και να διεκδικήσουμε κάτι από τον όμιλο. Η ομάδα πάλεψε να βγει στην Ευρώπη πέρσι και γ' αυτό θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε κάτι. Παίζουμε απέναντι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να ξεχάσουμε ποιους αντιμετωπίζουμε και να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο».

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)