Άλλη μια πρόκληση από τους Τούρκους-Απαγόρευσαν την είσοδο πανό στο γήπεδο (pic)

Άλλη μια πρόκληση από τους Τούρκους, οι οποίοι απαγόρευσαν στους οπαδούς της ΑΕΚ τη μεταφορά παν στο «Σουκρού Σαράτσογλου», όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και την ομάδα της Λάρνακας.  

Σε ανάρτηση του ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ και πιστός οπαδός της ομάδας, Κλήμης Αλεξάνδρου, ανέφερε πως πριν από την αναχώρηση των οπαδών των κιτρινοπράσινων για το «Σουκρού Σαράτσογλου», τους απαγορεύτηκε να μεταφέρουν ένα πανό.

Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι ασφαλείας του γηπέδου, δεν επέτρεψαν να μεταφερθεί το πανό στο γήπεδο, καθώς έκριναν ότι περιείχε πολιτικό περιεχόμενο. 

Η ανάρτηση:

B...oys

O...n

T...our

BOT

Αυτό το πανό έκριναν κάποιοι ,ότι έχει πολιτικό περιεχόμενο και απαγορεύτηκε σε εμάς, όχι μόνο να το πάρουμε στο γήπεδο, αλλά απαγορεύτηκε να το έχουμε μαζί μας στο λεωφορείο!

Είναι δύσκολες στιγμές γι' αυτό το μόνο που θα πω είναι.....ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ βοήθα μας, για την ΑΕΚ μας, για την ΚΥΠΡΟ μας! Σας θέλουμε όλους δίπλα μας!​

Υπενθυμίζεται ότι, το πρωί της Πέμπτης, όταν η αποστολή της ΑΕΚ από οπαδούς και δημοσιογράφους έφθασε έξω από την Αγιά Σοφιά δεν τους επετράπη η είσοδος, με δικαιολογία πως υπάρχει κοσμοσυρροή και επικαλούμενοι λόγους ασφαλείας, τους κάλεσαν όπως αποχωρήσουν. 

Η κίνηση των Τούρκων, έφερε έντονες αντιδράσεις στους Κύπριους, αφού για άγνωστο λόγο δεν τους άφησαν να εισέλθουν στον ιστορικό ναό.

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)