Tο πρώτο δείγμα Μιλόγεβιτς στον ΑΠΟΕΛ και η αντίστροφη μέτρηση για Απόλλωνα

Πλήρης ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ, καθώς μετά και τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ, άπαντες στον Αρχάγγελο, αισιοδοξούν ότι η ομάδα βρήκε το καλό της πρόσωπο και ευελπιστούν ότι θα συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα. 

Άλλωστε, με την κάθοδο του Μιλόγεβιτς στον πάγκο των πολυπρωταθλητών Κύπρου, ξεκίνησαν και τα θετικά αποτελέσματα, αφού έκανε, ότι δεν κατάφερε προηγουμένως, ο Σωφρόνης Αυγουστή, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Να πετύχει δηλαδή, δυο συναπτές νίκες, τόσο εκτός έδρας, όσο και εκτός έδρας, κάτι που έπραξε ο νέος προπονητής των γαλαζοκιτρίνων. 

Αναμφισβήτητα, η εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ, δεν ήταν και η καλύτερη στο στάδιο της πρωτεύουσας απέναντι στους Λαρνακείς, ωστόσο το γκολ του Δώνη, χάρισε στους οπαδούς την ελπίδα, ότι η ομάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει φέτος, κερδίζοντας σημαντικά ντέρμπι όπως αυτό με την ΑΕΚ. 

Πλέον, ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι εκτός έδρας με τον Απόλλωνα, όπου ο Μιλόγεβιτς καλείται να μετρήσει τα κουκιά του και να καταστρώσει τα πλάνα του, ώστε να πάρει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα η ομάδα του και σίγουρα με νίκη, τότε το κλίμα θα αλλάξει εντελώς στην ομάδα της Λευκωσίας. 

Ο Σέρβος προπονητής, δείχνει να είναι γνώστης πάντως της κυπριακής πραγματικότητας και της νοοτροπίας του ποδοσφαίρου μας, αφού εκφράζει και στις δηλώσεις του την πίστη του στην ομάδα, που θέλει μεταξύ άλλων ένα σύνολο απαλλαγμένο από κάθε είδους σύνδρομα, το οποίο θα είναι πιο γρήγορο, πιο φρέσκο και θα μπορεί να πρωταγωνιστεί. 

Αυτό που ζητούν ωστόσο οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, είναι σταθερότητα στην ομάδα, αφού ακόμη ο δρόμος είναι αρκετά μακρύς, για να σκαρφαλώσει και να παραμείνει φυσικά στην κορυφή που θα τον οδηγήσει και στην κούπα του πρωταθλητή...

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)