Η θέση του ΓΣΠ για την ταλαιπωρία των οπαδών της Ανόρθωσης

Στην ταλαιπωρία που υπέστησαν οι φίλοι της Ανόρθωσης στο ΓΣΠ για την αναμέτρηση με την Ομόνοια, όπου υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση να εισέλθουν στη νότια κερκίδα, αναφέρθηκε ο Φοίβος Κωνσταντινίδης.   

Παράλληλα, ο γενικός διευθυντής του ΓΣΠ, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, κατήγγειλε πως οργανωμένοι οπαδοί αγοράζουν παιδικά εισιτήρια, για το οποία δεν απαιτείται η κάρτα φιλάθλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τελείωσε το ημίχρονο και ακόμη περίμεναν να μπουν στο γήπεδο οι Ανορθωσιάτες (pics)

«Μια μεγάλη μερίδα οπαδών της Ανόρθωσης ήρθε νωρίς και μπήκε στο γήπεδο αλλά 5-10 λεπτά πριν την έναρξη ήρθε μεγάλη μάζα οργανωμένων και προκλήθηκε ταλαιπωρία. Οι έλεγχοι είναι πλέον πολύ πιο έντονοι κι αυτό είπαμε στις γηπεδούχους ομάδες να το μεταφέρουν σε όλες τις ομάδες που φιλοξενούνται. Υπήρχαν δυο είσοδοί, απ’ τη μια ήταν για γυναίκες και παιδιά, και απ’ την άλλη για τους οργανωμένους. Υπήρχαν δηλαδή τέσσερις θύρες περιστρεφόμενες. Η ταλαιπωρία ήρθε στον έλεγχο ο οποίος ήταν έντονος».

Σε ερώτηση για τα προβλήματα που υπάρχουν στο σύστημα είπε πως «υπάρχουν σοβαρά θέματα τα οποία αντιμετωπίζουμε και πρέπει να τα ελέγξουμε. Όπως τα παιδικά εισιτήρια τα οποία κρατούν ενήλικες. Τα παιδικά δεν θέλουν κάρτα φιλάθλου, και έρχονται κάποιοι στα γήπεδα με παιδικά. Αναγκαστικά πρέπει να ελέγχουμε κι αυτό τον τομέα. Υπάρχουν οργανωμένοι οι οποίοι βρήκαν τον τρόπο να βγάζουν εισιτήριο χωρίς κάρτα και αυτό είναι πρόβλημα. Είναι σημαντικό να το ελέγξουμε».

Για το αν γίνονται αντίστοιχοι έλεγχοι στις άλλες κερκίδες ο Φοίβος Κωνσταντινίδης είπε πως «αντίστοιχοι έλεγχοι έγιναν και στην Βόρεια και λιγότερο έντονες σε Ανατολική και Δυτική», προσθέτοντας πως πλέον έγιναν πιο αυστηρά τα μέτρα. «Εμείς εφαρμόζουμε κατά γράμμα την νομοθεσία. Όλα τα παρεμφερή θέματα πρέπει να τα δει η Ομοσπονδία. Ο νόμος που έγινε το 2013 είναι περιεκτικός και έχουν ληφθεί οι απόψεις όλων, άρα όλοι πρέπει να τα τηρούν».

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)