Θέλει και Ζιρού η Ίντερ

Ημέρα των ευρωπαίων είναι η σημερινή, καθώς μετά την τελευταία αγωνιστική στους ομίλους, Ομόνοια, ΑΕΚ και Απόλλωνας καλούνται να στρέψουν πλέον την προσοχή τους στο πρωτάθλημα.  

Στο στρατόπεδο του Απόλλωνα θέλουν να δώσουν απαντήσεις στον κόσμο της ομάδας και να πραγματοποιήσουν μια πειστική εμφάνιση, στον αγώνα με την Καρμιώτισσα, που θα διεξαχθεί στο Τσίρειο στάδιο.

Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, είναι στην 5η θέση με 15 βαθμούς και θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς για να ανέβουν κι άλλο στη βαθμολογία.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Απόλλωνα δεν αναμένεται να έχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, πλην των Φιλιώτη και Μαλεκκίδη που είναι τραυματίες εδώ και αρκετό καιρό. 

Η Ομόνοια θα αναμετρηθεί με τον Άρη, στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος, και θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά τη νίκη επί της Ανόρθωσης.

Η Ομόνοια βρίσκεται στην 9η θέση με 13 βαθμούς και σε περίπτωση που πάρει τους τρεις βαθμούς, έχει την ευκαιρία να προσπεράσει στη βαθμολογία Νέα Σαλαμίνα, Ανόρθωση και ΑΕΛ.

Την ίδια ώρα, αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο ο Γιάνικ Φερέρα να έχει στη διάθεση του τον Ανσαριφάρντ, ενώ εκτός θα είναι οι Μάθιους, Μπασιρού και Φαμπιάνο.

Από την άλλη, ο Άρης μετά τη νίκη της Πάφο, βρίσκεται στο -5 από την κορυφή και θέλει και αυτός το τρίποντο για να μειώσει εκ νέου την απόσταση.

Επιπρόσθετα, ο τεχνικός της Ελαφράς Ταξιαρχίας, Αλεξέι Σπιλέφσκι δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα για το ντέρμπι. 

Στο άλλο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Πάφο, η ΑΕΚ τίθεται αντιμέτωπη απέναντι στον Ακρίτα Χλώρακας και οι Λαρνακείς θέλουν να φύγουν από το Στέλιος Κυριακίδης με το διπλό.

Η ομάδα της Λάρνακας καλείται να παρουσιάσει σταθερότητα και συνέπεια, ώστε να φθάσει στη νίκη, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη σε βάρος της ομάδας της Χλώρακας, θα θεωρηθεί αποτυχία.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Χοσέ Λουίς Όλτρα θα έχει μαζεμένες απουσίες, καθώς πέραν από τους τραυματίες Τρισκόφσκι, Φαράζ και Σανχούρχο, εκτός θα είναι και οι Γκαρσία, Εγγλέζου και Ναούμ, λόγω τραυματισμών.

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)