Βόμβα για Ολυμπιακό-Σενάριο για συμμετοχή στο κυπριακό πρωτάθλημα

Δημοσίευμα βόμβα από την Ελλάδα, καθώς ο Ολυμπιακός φαίνεται να σκέφτεται τη συμμετοχή στο κυπριακό πρωτάθλημα.   

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα trifilara, εφόσον ο Ολυμπιακός αποφασίσει να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Super League, τότε θα υποβιβαστεί δύο κατηγορίες, δηλαδή στη Γ’ Εθνική, ενώ αναφορικά με την αλλαγή… χώρας, είναι κάτι το οποίο μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

Την ίδια ώρα, στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι ένα από τα σενάρια είναι οι διεργασίες των ερυθρόλευκων για συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα του νησιού μας.

«Ασφαλώς, θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία της τοπικής ομοσπονδίας, σε αυτή την περίπτωση της Κυπριακής και wild card για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στην πρώτη κατηγορία, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι θα πρόκειται για μια κίνηση η οποία μπορεί να προκαλέσει μια σειρά σημαντικών εξελίξεων και στο ελλαδικό ποδόσφαιρο».

Παράλληλα, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως «υπάρχει προηγούμενο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τη συμμετοχή ομάδων από άλλες χώρες σε διαφορετικές λίγκες, όπως γίνεται στην περίπτωση της Βαντούζ (Λιχτενστάιν – Ελβετία), της Ανδόρρας (Ανδόρρα – Ισπανία), της Μονακό (Μονακό – Γαλλία), αλλά και αρκετών ουαλικών ομάδων π.χ. η Κάρντιφ και η Σουόνσι που συμμετέχει στο αγγλικό ποδόσφαιρο».

Σήμερα του ΔΣ του Ολυμπιακού

Την Τρίτη (8/11) θα πραγματοποιηθεί τελικά το κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο για το μέλλον του Ολυμπιακού. Το βράδυ της Κυριακής (6/11) ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων στον Ρέντη μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό και μίλησε για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Λεωφόρου και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είχε προαναγγείλει πως θα υπάρξει έκτακτο Δ.Σ. για τη λήψη αποφάσεων προκειμένου να μην παρθεί μια απόφαση εν θερμώ αλλά να ληφθεί και το τι θα πουν τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και φυσικά να αφουγκραστούν στην ομάδα και το τι θέλει ο κόσμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ώρα αποφάσεων στον Ολυμπιακό-Η σκέψη για αποχώρηση και οι πιθανές συνέπειες

Δειτε Επισης

Καληνύχτα Ρίο, καλημέρα Τόκιο!
Το τετ α τετ Τσίπρα – Κορακάκη – Τι είπαν για την γκρεμισμένη παράγκα
Παραολυμπιονίκης συγκλονίζει: Θα συμμετάσχω στο Ρίο και μετά θα κάνω ευθανασία (pics)
Επέστρεψε και αντίκρισε το γκρεμισμένο σκοπευτήριό της η Κορακάκη
Κατερίνα Στεφανίδη: «Έχω χάσει μετάλλια από αθλητές ντοπέ»
Βίντεο: Τι είπε ο Κυριακός Ιωάννου δευτερόλεπτα πριν «πετάξει» στα 2.29μ.
Σπαταλήσαμε τα χρήματα του κράτους σε αυτούς τους αρουραίους
Η Ρωσία ασκεί έφεση στο Ελβετικό Ομοσπονδιακό Δικαστήριο κατά του CAS
Συνέλαβαν όλη την Ολυμπιακή ομάδα της Ζιμπάμπουε επειδή δεν έφερε ούτε ένα μετάλλιο από το Ρίο
Ο Πούτιν «χρύσωσε» τους Ρώσους Ολυμπιονίκες